Ko greste srat...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Spoštujem tvoje mnenje, ampak zame si p.ička!
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej si po tvojem mnenju cak ko poščiješ pol školjke in še kaj?
bonk.gif

ni čudni ,da se babe gonijo okrog ko pa so taki kreteni eni doma
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kot sem že enkrat rekel: Edina stvar, ki še ostane pravemu moškemu, je scanje stoje!!!

Doma in pri svojih starih se poščijem sede. Ker je bolj udobno. Koga boli kuratz, kako jaz ščijem?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nihče ne pravi, da si ničvrednež, ti se zgražaš, da eni ščijejo sede. Kdo si ti, da boš nekaj govoril, kako naj nekdo ščije?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Dejte se vprašat, kolk ste stari...kaj se zdej kle neki jebate, halo???
bonk.gif
Zarad mene lahko nekdo ščije stoje na rokah...če se mu da, kr nej...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nihče ne pravi, da si ničvrednež, ti se zgražaš, da eni ščijejo sede. Kdo si ti, da boš nekaj govoril, kako naj nekdo ščije?
Stein me je označil za ničvredneža! Briga me, kako kdo ščije, nikjer se nisem zgražal! Boli me [censored], kako kdo ščije! Povedal sem samo, da je moški, ki ščije sede, zame p.ička! In to je to!
Če pa ste me ravno izzvali: Je za vas normalno, da moški ščije sede, je za vas normalno, da moški fuka moškega, je za vas normalno, da se moški depilira po celem telesu...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.684
2.424
113
Pomurje
Doma vedno ščijem sede, ker sam pucam hajzl in nerabim nišanit, predvsem ko je jutranjka na sporedu.

Nisem pe.der, imam punco in deco.

Pod pazduho se brijem, ker drugače zelo smrdim po švicu, po nogah sem se nehal brit, ker več ne kolesarim redno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Če pa ste me ravno izzvali: Je za vas normalno, da moški ščije sede, je za vas normalno, da moški fuka moškega, je za vas normalno, da se moški depilira po celem telesu...

Da a to zate ni normalno?
confused-1.gif
Pa kje ti živiš? Si kdaj poizkusil kak dober občutek je ko si kot moški depiliran?
Ravno zaradi takega razmišljanja je vedno več poročenih ženske ki gredo zvečer ven s "prijateljicami"! Boš že razumel enkrat kaj sem napisal....

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zanimivo. Ker ščijem tako, kot bi moral vsak normalni moški, sem ničvrednež in k.reten...
bonk.gif
ne-ne-1.gif

Nisi, ampak si pujs...

Sicer pa vsakemu svoje... Nekomu paše tako, drugemu drugače. Nekdo rad puca WC, nekdo ne...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
To temo bi bilo treba natisniti in dati v vezavo.... v ene take lepe, elegantne platnice, katere bi potem lepo pasale v kaksen muzej cez 500 let, ko se bodo takratni prebivalci nasega planeta pogovarjali o tem kako inteligentna bitja smo bili.... kako se je kup odraslih moskih "kregal" kako, kje in na kak nacin kdo serje in kateri nacin je pravi. Zalostno je da po tisocih letih evolucije se vedno ne vemo kako se to pravilno dela.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno: