Ko greste srat...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.163
-8.768
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
e60, pardon.
redface-1.gif

jest, da ne boš ti prevzel kakšne pošte s pozivom na sodišče.
evil.gif

Kaj mi boš zapustil svoje premoženje?
confused-1.gif

Eh, bom kar preskočil, za to revščino se mi ne splača hodit tja
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V glavnem, ugotovili smo, da 90% alterjevcev hodi okoli s posrano rito. Njami.
evil.gif

lovelove, nee, kje bi ... Sploh pa zate tudi nisem prepričan, da si ravno cvet inteligence.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja..zakaj?

uvedba je bila hecna, danes ga jedina ne zamenja ya nic na svetu.

roca, model urinal..za lazjo predstabvo. moto te ideja javnega pisoarja

A če maš roca pol pa je v redu
smile-1.gif
jaz pač doma raje sedem.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zgleda da smo vsi usran od dreka...
bonk.gif

samo softi ki se usrano rit ne briše ampak umiva z roko-- pazi!!!! brez brisačke ali papirja -
hysterical-1.gif
--je dokaj čist

ha ha ha--_anbelivable ha ha

Pesda---softi---kuk ti pa pavci smrdijo???
hysterical-1.gif

Lud je svet....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.363
7.098
113
pri taščici
saj se je, mislim da takoj na začetku.
Sicer pa vsaj pri otroku naj bi različno brisal. enkrat od spredaj nazaj, drugič obratno

I

Izbrisan uporabnik #488

Pravi ded pa pohščije okolico, ja bravo
smile-1.gif

Verjetno ne čistiš sam wcja.

Na kahlco si verjetno tudi stoje...

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Ali si potem ogledujete svoj izloček velike potrebe ali ne?

Pa zakaj to delate??

Kot verjetno veš, obstajata (vsaj) 2 tipa WC školjk; nemški in francoski model.

Nemški model WC školjke je tisti, na kateri je "polička" in drek ostane na njej, francoski model je pa tak, da drek pade direkt dol v vodo.
Čemu je to tako, priča bolj narodna kultura in posledično se tako odraža razvoj nacije kot take. Ker so nemci zmeraj bili nekaj malega raziskovalci in so jih zanimale (tehnične) podrobnosti, so pred časom radi (s prsti, palicami) brskali po lastnem dreku in ga preučevali. Morda kdo počne to še danes. Kakorkoli že, dejstvo je, da se to odraža tudi v sedanjosti - lep primer je nemška avtomobilska industrija, ki je tehnološko zelo izpopolnjena. Verjetno zaradi raziskovanja (dreka).
smile-1.gif

Francozi so pa od vedno veljali za bolj prefinjene in lepe, zato je bilo ovohavanje lastnega dreka in kopanje po njem nek velik tabu. Nekakšen francoski moto je bil najverjetneje "kakaj, briši, zapri oči, pošpricaj parfum, potegni vodo in ****** iz stranišča". O tem priča marsikaj - denimo modna hiša Chanel, ki je prva ustvarila parfum, kot jih poznamo danes. Paris kot tak se uveljavlja kot ena izmed prestolnic mode, prav tako Pariz velja za najbolj romantično mesto nasploh ipd.

Zdaj pa še za ves tisti "nemški" del populacije: uživajte v ocenjevanju! [Pozor: samo za bistre želodce!]

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz se pa doma vsedem..ce ne grem na pisoar..pa na obiskuh tudi..edin gostilne ne..sam tam je pisor..zakaj

ce scijem mam rad glavo anslonjeno..al an steno..se prav sem pri pisoarju..al na roko..skoljka..in potem razmisljam.. najveckrat se dobrih zadev spomnim med scanjem..med sranjem pridejo pa tiste..top sellerji..recimo vzorcenje asfalta

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pravi ded pa pohščije okolico, ja bravo
smile-1.gif

Verjetno ne čistiš sam wcja.

Na kahlco si verjetno tudi stoje...
Kakšno okolico? Dvigneš dilo, ščiš v školjko, če kaj slučajno poškropiš, pobrišeš v wc papirjem, spustiš tamalo vodo, spustiš dilo+pokrov, umiješ roke in fd.
Tudi če sem totalka pijan, ne ščijem mem školjke.
Za čiščenje wc-ja ima pa normalen dec babo.
Okoli kahlice se pa ne spomnim ničesar več, sem jo že prerasel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.697
113
Amaterji sam uporabljam "fukrobčke" Profesionalno, čisto, enostavno, priročno
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

morm se oglast v tej temi, saj je očitno, da res majnka zdrave pameti.
1. kaka se sede ( softi, da bi sral v pisoar--model to je hudo narobe
smile-1.gif

2. lula(lo) se je vedno stoje. Če si pa pri tem neroden, zanemarjen, ker si nisi pobrisal "sirčka" z glavce in ti nese tako, kot da bi pozabil šnic odpret...potem si navadna svinja. Lulanje v sedečem načinu....to lulajo homiči, metroseksualci in nesamozavsetni osemljevalci
smile-1.gif

3. po kakanju lulanju je NORMALNO za normalnega osebka, da pogleda v školjko, kaj je ustvaril.
So pa primerki, predvsem ženskega spola, ki takoj po opravljenem vstanejo in gredo.

Sem že videl ženski wc ki je bil usran še po zadnjih ploščicah....