Ko greste srat...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Trenutno stanje ankete je: Imamo 8 p.ičk, od tega enega poženščenega pomehkuženega mulca in sedem copat, ter 22 normalnih dedcev!!!
evil.gif
:

[/QUOTE]
hysterical-1.gif

Da da dragi moji...16 pičk se je že prijavilo
hysterical-1.gif

No glede usranih in poscanih sekretov smo praktično izvedeli vse
aplauz.gif
..

In bi šli zdaj na drugi pojem sranja in sicer tistega NUJNEGA
bonk.gif

Da vas slišimo
write.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz

Malo preletel in videl, da se eni in isti že ves dan kregajo o sranju in scanju... Škoda dneva za tako kregarijo preko računalnika.
Jaz sem pa rajši s svojo žensko dan preživel v gorah - Mojstrovke, pa nato nazaj grede malo okoli Mojstrane in po dolini Vrata. In je bila zadnja stvar na tem svetu, ki me je danes zanimala ta, kako kdo serje in ščije...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zanimalo bi te, če bi te sredi plošč proti vrhu Mojstrovke navilo srat
grin1.gif

Odkod pa si šel na Mojstrovko? Po Hanžkovi (ta je za desce) ali z Vršiča (ta je za pičke)?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
grin1.gif

Odkod pa si šel na Mojstrovko? Po Hanžkovi (ta je za desce) ali z Vršiča (ta je za pičke)?

hysterical-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
grin1.gif

467716-post_slo.gif

Če bi me na vrhu privilo, ne bi bilo fajn... Sicer je pa ovčjih kakcev več kot dovolj, pa se moj niti opazil ne bi.
tongue-1.gif

Štartala sma iz Vršiča, predvsem zato, ker zaradi službenih obveznosti skoraj en mesec nisma nikjer bila, pa se malo pozna pri kondiciji.

Sprva sma imela namen it po Hanzovi od začetka, pa se je nekaj pripravljalo k dežju, povrh vsega so bile zjutraj še zelo mokre in spolzke skale na Vršiču, pa sma rajši pičila na Šitno glavo in od tam na Malo Mojstrovko. En planinec nama je kasneje potrdil, da so bile poličke na Hanzovi kar spolzke. Bo pa Hanzova enkrat v prihodnje, ko boma štartala iz Tamarja...
No, sledila je Velika Mojstrovka, spust po melišču, nato pa sma rajši odpeketala v Mojstrano, pa do Peričnika, ker na Vršiču je bilo tolko folka, da te srat pritisne...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Popoldne je bilo 30:8.
Sedaj so copatam babe dale 15 minuta voljno in so takoj skočili na net in glasovali v skladu z njihovimi (babjimi) željami in zahtevami.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Anketa je pokazala ta pravo sliko.

Malo poglejte leta glasovalcev in procente, na prvem in drugem vprašanju

v prvem vprašanju, največ glasov je od najmlajših in z leti opada...
v drugem pa je obratno...

meni se zdi zelo zanimivo
stupid-1.gif