Ko greste srat...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glej, car, vsak doma ščije kak mu paše in kak mu baba pusti...
Zdaj pa če si ti za nekoga, ki se vsede na školjko, ko gre scat, rekel, da ni pravi moški, ampak da je pravi ded tisti, ki ščije v in po školjki (pa malo mimo), si lahko pričakoval, da se bo za tebe našlo kar precej izrazov.

Kot sem že napisal, vsak ščije kak mu paše.

Jaz si tut vsakič, ko grem srat, operem ritno lukno z okolico, pa še zato nisem [censored] ali šiptar, ampak dam nekaj na higieno. S "hajzl" papirom si nikoli ne moreš dreka v nulo obrisat. Posran pa nočem hodit po svetu...

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sicer me ne moti način kako nekdo ščije ampak kako lahko poščijete wc in vse okoli, ko se ščije stoje? wtf
Za tiste se strinjam, da morajo sedeti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Da a to zate ni normalno?
confused-1.gif
Pa kje ti živiš? Si kdaj poizkusil kak dober občutek je ko si kot moški depiliran?
Ravno zaradi takega razmišljanja je vedno več poročenih ženske ki gredo zvečer ven s "prijateljicami"! Boš že razumel enkrat kaj sem napisal....

-hvalijo se, da so debeli
-hvalijo se, da smrdijo
-hvalijo se, da imajo ene šuhe
-hvalijo se, da so zanemarjeni
-hvalijo se, da stoje ščijejo
..

Potem se pa čudijo, ko jim babe čez plot skačejo, kdo bi razumel ta svet.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Doma in pri svojih starih se poščijem sede. Ker je bolj udobno. Koga boli kuratz, kako jaz ščijem?

Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Doma vedno ščijem sede, ker sam pucam hajzl in nerabim nišanit, predvsem ko je jutranjka na sporedu.

Ok, tole so pa izjave za v anale! Me veseli, da sta pripravljena to deliti s celim internetom, ker kej takega pa še nisem slišal. Sej s fiziološkega vidika je bolj primerno kot stoje, ampak si vseeno ne predstavljam, da bi vlekel hlače dol za vsako, ko grem scat. Sekret se spuca 1x tedensko, pa če se ščije stoje ali sede, nema veze.
tongue-1.gif

Car, ti se pa malo pomiri, taki izpadi se ne spodobijo!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Stein me je označil za ničvredneža!
Ne, ničvrednež je tisti,ki mu je ostalo le držanje tiča v roki.

Saj imaš ti kaj več za pokazat, kot to?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Saj nimam izpadov!? Sem samo povedal, kar ponavljam še tretjič, da so zame tisti, ki ščijejo stoje, p.ičke! Pa spoštujem vsako stvar, naj vsak počne, kar ga je volja, tudi tele p.ičke ni mišljeno v slabšalnem smislu, pa naj si vsak pač razlaga po svoje.
Zanimiva pa bi bila anketa, kdo in kako kaj počne glede na to, koliko je star! Rezultati bi znali biti zanimivi....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bomo videli, kako boš scal, ko boš sam pucal za sabo, ne več mamica.

Ker je tak problem vzet papir pa pobrisat, če kaj pokapljaš po školjki ane ...
priden.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ko smo ze pri tej "usrani" temi...

se vam je ze pripetilo, da ste morali letet kam na javni wc (durchfall), in po opravljeni nuji ugotovili, da ni wc papirja? kako ste se znasli?
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
V takem primeru je fajn imet pri sebi kak izpisek bankomata ali avtobusno karto ali vsaj s staniolom prevlečen papir iz cigaretne škatlice. Papirček prepogneš dvakrat (podolgem in počez) in odtrgaš vogal, kjer se plasti križajo. Odtrgan del vtakneš med zobe in shraniš. Če si odrtgal pravilni vogal, je v papirčku, ko ga spet razgrneš, na sredini luknja. V to luknjo vtakneš kazalec in z njim spucaš šupak. Nato papirček počasi potegneš s prsta in paziš, da obenem potegneš s prsta čimveč dreka. Z delčkom, ki si ga shranil med zobe, spucaš za nohtom.
cool-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
V takem primeru je fajn imet pri sebi kak izpisek bankomata ali avtobusno karto ali vsaj s staniolom prevlečen papir iz cigaretne škatlice. Papirček prepogneš dvakrat (podolgem in počez) in odtrgaš vogal, kjer se plasti križajo. Odtrgan del vtakneš med zobe in shraniš. Če si odrtgal pravilni vogal, je v papirčku, ko ga spet razgrneš, na sredini luknja. V to luknjo vtakneš kazalec in z njim spucaš šupak. Nato papirček počasi potegneš s prsta in paziš, da obenem potegneš s prsta čimveč dreka. Z delčkom, ki si ga shranil med zobe, spucaš za nohtom.
cool-1.gif
Tko smo v JNA počel!
shocked-1.gif

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bomo videli, kako boš scal, ko boš sam pucal za sabo, ne več mamica.

Ker je tak problem vzet papir pa pobrisat, če kaj pokapljaš po školjki ane ...
priden.gif

Zakaj bi če mi ni potrebno
confused-1.gif

pa si vzam dodatnih 10s, po končanem scanju stoje, se nakloni naprej in mal bolj poglej rob školjke,

pa še mal večji naklon, pa poglej okrog školjke...

boš ugotovil ali je res mal pokapljano
ne-ne-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.162
-8.769
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Sicer me ne moti način kako nekdo ščije ampak kako lahko poščijete wc in vse okoli, ko se ščije stoje? wtf
Za tiste se strinjam, da morajo sedeti.
Niso vse pizde enake, kar upam da že veš. Isto je s tiči.
Enim z lahkoto nese lep curek scanja, drugi pa stuširajo pol kopalnice.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Hvala, nisem se nikoli poglabljal v raznolikosti tičev in njihove lastnosti. Torej za nesrečnike pride v poštev scanje sede.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik brlje pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Spoštujem tvoje mnenje, ampak zame si p.ička!
smirk-1.gif

Jst tudi spoštujem tvoje mnenje, vendar nisem jst kriv da na svet in življenje
gledam z realnom slikom.
nahrung002.gif
Reče se: sa realnom slikom...
Drugače pa me razsvetli, kaj je to realna slika oz. kaj je normalno? Je že Adam včasih scal sede, so sede scali v srednjem veku, so sede scali pred 50 leti? Al je to zadnjih nekaj let, ko so na plan udarile feministke, ko so moški ratali copate, ko mladi mulci hočejo izgledati (in se obnašati)kot p.ičkice?
sprasujem se.gif