Ko greste srat...

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Hvala za popravek.

Nisem ne rasist, ne nacionalist ne šovinist in kaj še vse,
pač sem človek kateri se prilagaja
okolju in času...

Takrat se ni delalo marsikaj, tudi računalnik se ni uporabljal...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Dejmo narest anketo, kdo scije sede in kdo stoje. Ko me res zanima kaksni bi bili rezultati...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Sede ščijo samo babe in pedri.

TOČNO TAKO
hysterical-1.gif

Ni ga junaka, ki ne lula kadar kaka.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Car pravi:
[
Drugače pa me razsvetli, kaj je to realna slika oz. kaj je normalno? Je že Adam včasih scal sede, so sede scali v srednjem veku, so sede scali pred 50 leti? Al je to zadnjih nekaj let, ko so na plan udarile feministke, ko so moški ratali copate, ko mladi mulci hočejo izgledati (in se obnašati)kot p.ičkice?
sprasujem se.gif

Srednji vek vlečeš ven. Predlagam ti, da se takoj nehaš tuširati, v srednjem veku se namreč nihče ni tuširal.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
V srednjem veku tudi nihče ni letel na sodnijo, če ga je en na gobec.
V srednjem veku ni imel noben muda vihati nos (kaj šele, da bi na glas kaj komentiral), če je borec smrdel po švicu - zategadel tuširanje ni bilo potrebno.
V srednjem veku so vsi nosili opanke.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo me, se en ki lula sede v domacem okolju. razlog? ne lubi se mi vsakic brisat skoljke in drobnih kapljic, poleg tega ti lahko drobne kapljice spricajo nazaj po oblacilih. pa se mati se ne *****. in ni samo curak kriv, vcasih je kriv dizajn wc skoljke. odpiranje in zapiranje slica zahteva popolnoma enak cas, da hlace potegnes dol in naredis zasuk za 180 stopinj in da se vsedes pa doda zgolj minimalno, pol sekunde, sekundo, mogoce dve. ce primerjas potem, koliko casa zavzame analiza pospricane wc skoljke, tal in posledicno brisanje, se ve, kaj je bolj racionalno. cas pa je denar, magari pri scanju
grin1.gif

ce je opcija pisoarja, lulam tja.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jaz bi tudi dal anketo, samo ne vem, kake odgovore bi podal.

Vprašanje pa se glasi: Zakaj se eni tako obremenjujejo s tem, kaj drugi s tičem počnejo?

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.056
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Jaz bi tudi dal anketo, samo ne vem, kake odgovore bi podal.

Vprašanje pa se glasi: Zakaj se eni tako obremenjujejo s tem, kaj drugi s tičem počnejo?
467716-post_slo.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik brlje pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Bomo videli, kako boš scal, ko boš sam pucal za sabo, ne več mamica.

Ker je tak problem vzet papir pa pobrisat, če kaj pokapljaš po školjki ane ...
priden.gif

Zakaj bi če mi ni potrebno
confused-1.gif

pa si vzam dodatnih 10s, po končanem scanju stoje, se nakloni naprej in mal bolj poglej rob školjke,

pa še mal večji naklon, pa poglej okrog školjke...

boš ugotovil ali je res mal pokapljano
ne-ne-1.gif

Recimo opcija, če imaš že tako hud šus, da vse okoli poškropiš, je, da ciljaš v vodo namesto v školjko. Drugače pa packi packasti ... Usrano školjko je problem brisat, ni pa nobenega problema, če se ti ščalina odbija v noge, rit ... ko lepo elegantno sediš na školjki??
confused-1.gif

alex,
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Res je, s tem, kako lahko/mora nekdo scat, ali se lahko drug tip brije spodaj, ali ne..se ukvarjajo samo prikriti geji.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
PS: Že ob prvem sporočilu me je prešinilo "Pišem v temo suzice? Ki govori o gledanju dreka?"
Tako da sem s tem sporočilom nehal. Če bi kdo karkoli pomenil z mano, sem dosegljiv kot vedno. Izven te teme.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Trenutni rezultat: 24 vs 8, oziroma 3/4 anketirancev ščije stoje, 1/4 pa sede. Neverjetno, kam smo prišli. Ker tole ima sigurno še kakšno drugo ozadje kot pa "je bolj komot".
smile-1.gif

Dobro, tistim 35+ verjetno že malo prostata nagaja in si tako pomagajo, ampak ostali ...
tongue-1.gif