Na katerega VWja pa danes čakaš 1 leto? To se je že nekje 1 leto nazaj zaključilo.
Kolk narocil pa majo te dni? Tolk da najavljajo zapiranje tovarn.
Na katerega VWja pa danes čakaš 1 leto? To se je že nekje 1 leto nazaj zaključilo.
Njihov glavni tržnik je očitno odpadel že po prvem kolokviju iz mikroekonomije, zato še ni slišal za elastičnost povpraševanja. Najbrž diplomiral na Dobi ali B2, nemška različica.Saj so povedali, zakaj so jih dvignili. Tok pa tok mora notri priti. Ce se avtov manj proda, morajo biti dražji. Scenarij, ki ne more iti narobe...
Prvo. Ker vw ni, nikoli ni bil in verjetno nikoli ne bo luksuz. Faton se je mal spogledoval....ampak je bil grd.hipotetično vprašanje...
če se na alterju nekdo pohvali, da je nabavil novega vwja, je popoln butelj ali totaln car, ker ima fuł denarja za nakup luksuznega voza?
Glede na to, da so ravnokar ponovno dvignili cene, očitno ne dohajajo povpraševanja.
Nič se ni spogledoval ampak je bil jebeno dober avto. Edini problem, ki ga je mel je to da se za taki denar kupi status in ne izdelka.. Faton se je mal spogledoval....
ok, nisi dojel, gremo naprejPrvo. Ker vw ni, nikoli ni bil in verjetno nikoli ne bo luksuz. Faton se je mal spogledoval....ampak je bil grd.
VW je seveda za marsikaj sam kriv. Da pa obstaja veliko nagajanja EU z one strani atlantika pa nikar ne dvomi. Kadarkoli se pojavi priložnost, ameri podstavijo nogo EU. Spomni se bonitetnih ocen v krizi 2008--->, spomni se odškodninskih tožb zaradi izpuhov (seveda je kriv VW) medtem, ko ameri vozijo 5.0 bencinarje s porabo 18+l/100km itd... Spomni se zadev v zvezi z BASF...
leta 2014 sem dal za zelo dobro opremljenega Golfa 7 s 150 konjskim dizlom in DSG jem 24k.Vsi mogoči električni varnostni gizmoti - cene gor.
Vse mogoče eco rešitve (vsaj blagi hibridi) - cene gor.
Obrestne mere gor.
Tudi v minus.Rekordi so zato, da se presežejo!
2 tedna nazaj: VW Touran - čakalna doba 8-10 mesecev, za Tiguana baje še več.Na katerega VWja pa danes čakaš 1 leto? To se je že nekje 1 leto nazaj zaključilo.
"Zelo dobro opremljen" je zelo relativen in raztegljiv pojem. Jaz sem, mislim da v istem letu, za octavio z istim motorjem plačal preko 30k, pa ji je kar nekaj stvari še manjkalo. Pa naj bi bila škoda cenejša od vw.leta 2014 sem dal za zelo dobro opremljenega Golfa 7 s 150 konjskim dizlom in DSG jem 24k.
Naj mi nekdo pojasni kaj ima primerljiva osmica več, da mora biti 10 jurjev dražji.
Večji display in manj tipk me ne prepriča, ACC in lane assist imel pa že takrat.