Pozdravljeni!
Zanima me, pri komu / oz. katero kljuko bi vi izbrali. Gre za Škodo Superb Combi 2018. Kljuka bo namenjena (za sedaj) prevažanju nosilca za ekolesa (Thule EasyFold XT 3)
Na voljo imam 2 ponudbi:
1.) Bosal / ORIS, pri podjetju AvtoKljuke.si (oz. Konstill), montaža pri Euroservis mreži ali Španu
Cena z dostavo + montažo in elektičnim modulom s 13 polnim priklopom: 427 EUR z DDVVlečna kljuka BOSAL za SKODA Superb (03/2015-today) Oblika: Kombi (Šifra: 038013)
Vlečna kljuka BOSAL za SKODA Superb (03/2015-today) Oblika: Kombi (Šifra: 038013) - Vlečne kljuke - 100% KLJUKA za vaše vozilo Izdelano po oblikah in dimenzijah vašega modela vozila. Zagotavljamo: optimalno prileganje vsakiwww.avtokljuke.si
2.) Hernec (Vlečna kljuka Hernec vertikalna)
Vprašal sem za proizvajalca, odgovor je sledil tak: Kljuka je homologirana pod našo blagovno znamko, vlečni drog pa je kupljen od Brinka
Cena vsebuje vlečno kljuko, montažo, električno napeljavo (13 – polno) in DDV ter vpis v homologacijski kartonček = 470 EUR z DDV
Hvala za nasvete!
Mal preveri glede električne napeljave. Od Herneca sem dobil ponudbo za brink, pa je bil zraven navaden štrom , 7 polni, ko smo dodali 13 polni štrom in avtomatski izklop zadnjih senzorjev smo bili na 700 eur. S tem da električna vtičnica gleda ven, skrita je samo kljuka. Šeško ima oboje za 510 eur (westfalia + 13 polni štrom + avtomatski izklop zadnjih senzorjev, kljuka je v celoti skrita).