Kdo je to vsi? Nekateri hočejo imeti skrito, ker je tako menda bolj estetsko.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Zakaj pa vsi hočete skrito kljuko?
Jaz bi namenoma imel odkrito, ker je prav krasna zaščita, če ti kdo hoče butniti avto z zadnje strani.
Kako je pa kaj z garancijo avta, če na bolj novega, še v garanciji montiraš kljuko ? Menda je montaža kljuke poseg v električno napeljavo.Je najbrž treba to uskladit s servisom ?
Zelo diskutabilno. Če ti montira mojster, ki ti z jahači pobere eleltriko iz glavne žile na dozo in ti porabnik na dozi skuri kakšno računalo ali vezje luči kar pozabi na garancijo. Če nimaš potrdila o strokovni vgradnji v skladu z navodili proizvajalca tudi pozabi. Pa verjemi da zadeva se ne konča pri preverbi papirja. Če je vgrajeno v skladu z priporočili/navodili proizvajalca ne vidim težave... ni pa potem poceni. Sam sem samo za kabelski snop (13 polna doza) in modul priklopa (elektronika) odštel 150 EUR. Ni pa zato originalna napeljava nikjer poškodovana...Garancije ne zgubiš!!!
Zelo diskutabilno. Če ti montira mojster, ki ti z jahači pobere eleltriko iz glavne žile na dozo in ti porabnik na dozi skuri kakšno računalo ali vezje luči kar pozabi na garancijo. Če nimaš potrdila o strokovni vgradnji v skladu z navodili proizvajalca tudi pozabi. Pa verjemi da zadeva se ne konča pri preverbi papirja. Če je vgrajeno v skladu z priporočili/navodili proizvajalca ne vidim težave... ni pa potem poceni. Sam sem samo za kabelski snop (13 polna doza) in modul priklopa (elektronika) odštel 150 EUR. Ni pa zato originalna napeljava nikjer poškodovana...
Kje v Nemčiji se splača pogledat za kljuke? pregledal ebay.de, pa ni tako grozno poceni, še vedno čez 200e
Kdo v Sloveniji potem ima in vgrajuje najcenejše skrite kljuke?
Kak homologiraš rabljeno? Kolega se je zanimal, montaža in homologacija rabljene bi ga prišla čez 300eur. Plus seveda nabava te rabljene ...Rabiš novo ali rabljeno?
Če rabiš rabljeno je možno kaj najti tudi na bolhi, avtonet, ali pa e-bayu. Včasih pa je dobro pogledat še na www.ebay-kleinanzeigen.de. Moraš pa malo gledat kake 14 dni da vidiš kaj vse se prodaja.
Kje v Nemčiji se splača pogledat za kljuke? pregledal ebay.de, pa ni tako grozno poceni, še vedno čez 200e
Kdo v Sloveniji potem ima in vgrajuje najcenejše skrite kljuke?