Če prebereš tole temo vsaj eno stran nazaj boš dobil odgovor.micka je jurja, sinclair pa 850...
zakaj micka? pač zanima me kaj je tisto za kar se mi splača dat več
Primer: https://www.alter.si/tema/klima-z-montazo.2672185/post-3439735
Če prebereš tole temo vsaj eno stran nazaj boš dobil odgovor.micka je jurja, sinclair pa 850...
Hehe, kar je uporabnik ptica napisal glede sinclair je kot bi mojga prodajalca poslusal ) morda celo je isti...Če prebereš tole temo vsaj eno stran nazaj boš dobil odgovor.
Primer: https://www.alter.si/tema/klima-z-montazo.2672185/post-3439735
Sinclair ali Micka?
Micka je 150€ dražja. Ponudbo imam od dveh različnih lokalnih prodajalcev/montažerjev.
Obe imata wifi
Ostali podatki so pa men kot laiku tam-tam...
Potrebuje se za manjši prostor, za hlajenje v špicah in gretje v prehodnem obdobju.
SIH + SOH-12BIK - Sinclair Solutions
www.sinclair-solutions.com
MITSUBISHI klimatska naprava HR35VF 3,4 kW
MITSUBISHI klimatska naprava HR35VF 3,4 kWwww.emundia.si
Prostor je 3.5x2, na vrhu odprtih stopnic. Tako, da bo nekaj šlo tudi dol.Če rabiš za manjši prosto, zakaj potem 3.5kW modeli?
Ker je to to.Vredno svojega denarja.Jo imam že 2 leti.Deluje vrhunsko...šepetajoče tiho i brez ene napake.Poleti skoz laufa do jeseni.Nato nadaljuje z ogrevanjem stanovanja preko cele zime ob majhni porabi električne energije.micka je jurja, sinclair pa 850...
Za 7m2 3.5kw?Prostor je 3.5x2, na vrhu odprtih stopnic. Tako, da bo nekaj šlo tudi dol.
Ko se neha delat, se odprejo vrata od spalnice in bo pihalo "direkt" v spalnico.
Sinclair mi je priporocil prodajelc po ogledu na licu mesta.
A ni boljše močnejša, da dela na "manj obratov" kot neka svohnejsa, ki mora biti skos na full?
Sinclair ali Micka?
Micka je 150€ dražja. Ponudbo imam od dveh različnih lokalnih prodajalcev/montažerjev.
Obe imata wifi
Ostali podatki so pa men kot laiku tam-tam...
Potrebuje se za manjši prostor, za hlajenje v špicah in gretje v prehodnem obdobju.
SIH + SOH-12BIK - Sinclair Solutions
www.sinclair-solutions.com
MITSUBISHI klimatska naprava HR35VF 3,4 kW
MITSUBISHI klimatska naprava HR35VF 3,4 kWwww.emundia.si
Nisi me razumel: ravno zato sem tebe omenil, ker si kot igi omenil, da verjetno kupuje po nepotrebnem premočno klimo .sad
Nisem se toliko spodtaknil ob znamko, kot ob moc klime.
Ce bi imel clovek nabasano server sobo veliko 7m2 bi se nekako razumel da sili v 3,5kw.
Za vse ostalo je pa v vecini potreb dovolj 2.5kw.
Na sihtu v delavnici veliki 200m2 je 5kw. Pa se lepo pozna ko dela.
Je pa res da tista klima pa ne zabusava ko je enkrat 30+ in laufajo 4 cnc pod njo.
Ampak vazno da vlago odvaja iz prostora.
Zakaj pa nimaš 10kW klime v tem stanovanju? To bi ti shladila v prej kot 5ih minutah. Lahko pa 20kW noter vržeš in boš imel v dveh minutah ledenico. Pa v kafiču bi bil glavni.No pisat da je dovolj ce lovis minimalno moc je neumno. Zelo dobro vem kaj da od sebe 5, 4.2 ali 3,5w. Imam vse 3. In 3,5 pocasneje ohladi 50m² app kot pa Petka stanovanje blizu 120m², pri cemer je dvojna kubatura zaradi enormne visine stropa. V glavnem, 5kw mi stanovanje (nad mano samo streha bloka - poleti pekel) s 30⁰ ohladi (dnevna s kuhinjo in jedilnico ki predstavlja skoraj pol stanovanja) na znosnih 24 prej kot v 15min.
potencialni uporabnik gleda razliko 150€ med dvema znamkama. in na drugi strani zapravlja po nepotrebnem za močnejšo klimo, ki je načeloma ne rabi, če bo res hladil 7m2. Lahko pa, da ima celo stekleno steno, skozi katero cel dan sonce nabija, no takrat pa tudi 3,5kW ne bo dovolj.No pisat da je dovolj ce lovis minimalno moc je neumno. Zelo dobro vem kaj da od sebe 5, 4.2 ali 3,5w. Imam vse 3. In 3,5 pocasneje ohladi 50m² app kot pa Petka stanovanje blizu 120m², pri cemer je dvojna kubatura zaradi enormne visine stropa. V glavnem, 5kw mi stanovanje (nad mano samo streha bloka - poleti pekel) s 30⁰ ohladi (dnevna s kuhinjo in jedilnico ki predstavlja skoraj pol stanovanja) na znosnih 24 prej kot v 15min.
Klimo vklopiš maja in izklopiš oktobra. Pa sploh neveš, da laufa. Če jo pa vklaplaš takrat, ko ti je že hica pa valda bo močnejša prej shladila.V glavnem, 5kw mi stanovanje (nad mano samo streha bloka - poleti pekel) s 30⁰ ohladi (dnevna s kuhinjo in jedilnico ki predstavlja skoraj pol stanovanja) na znosnih 24 prej kot v 15min
Orly? Jaz klimo v nacinu hlajenja prizgem mogoce 40x v letu za uro, dve. Se ne zadrzujem kaj dosti v stanovanju, spalnice pa ne hladim.Klimo vklopiš maja in izklopiš oktobra. Pa sploh neveš, da laufa. Če jo pa vklaplaš takrat, ko ti je že hica pa valda bo močnejša prej shladila.