Imam dve Fujitsu Nocrie stare 17 let in normalno delata. Prižgani imam že od začetka novembra.Pri klimah, na koncu zna bit najtehtnejsi podatek kvaliteta bakrene cevi med zunanjo in notranjo enoto.... Po kolkem casu cevi ratajo porozne in gre plin v luft? Moje vprasane.
že obstajajo enote, da je notranja enota malo bolj slim, ne pa tako visoka?
v rangu 3,5kw?
višine so nekje okolk 20cm in plus, ce bi bila kakšna nižja, bi to bilo to.
težko bo našel klasično klimo v tej dimenziji. Mogoče kakšna "stropna" izvedbaiz firbca... katera pa je 20cm visoka?
Pri klimah, na koncu zna bit najtehtnejsi podatek kvaliteta bakrene cevi med zunanjo in notranjo enoto.... Po kolkem casu cevi ratajo porozne in gre plin v luft? Moje vprasane.
ja ni, zmotil sem se, 20 bi bila ok. recimo.iz firbca... katera pa je 20cm visoka?
Pa rabis tako mocno?
To je samo izolacija...Zadnjic v bolnici pogledam skozi okno in vidim takole "vzdrzevano" klimo
He he
Da prideš nazaj na zdravljenje
Običajna zadeva v "turističnih namestitvah"....sploh v sezoni...če sem kje kjer imajo tako klimo, obvezno odprem in filter oprem.
Zalostno je, da je zelo verjetno bil plačan servis. Narejen je bil pa “servis”.Zadnjic v bolnici pogledam skozi okno in vidim takole "vzdrzevano" klimo
Saj imajo tudi svoje vzdrževalce, bi lahko naredili nekaj naključnih pregledov za njimi. Izgovora ni.Zalostno je, da je zelo verjetno bil plačan servis. Narejen je bil pa “servis”.