Bedak...Ja na daljincu stisneš off gumb in je čisto tiha.
Bedak...Ja na daljincu stisneš off gumb in je čisto tiha.
Jaz imam Mico msz-ef, 3.5kw, na silet in 1 stopnji resnično tiha, deluje ultra dobro,.... samo še enkrat nebi dal toliko več denarja od Gree ekvivalenta.
A je tole enaka klima?Imam tole klimo,k ti bom dal link.Letos bo 2 leti.Vrhunsko ohladi,pozimi greje.Je zelo tiha in nemoteča.Tud zunanjo enoto,lahko naštimaš preko daljinca,da deluje še tišje,in ne moti sosedov.Sploh če si v bloku.Skratka top zadeva.Mi ni žal niti centa!
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažo
Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG z montažowww.harveynorman.si
Razlika je v montaži, z in brez. 250 do 300€ in si tam tam.A je tole enaka klima?
MITSUBISHI klimatska naprava AP35VG 3,50 kW - eMundia.si
MITSUBISHI, klimatska naprava, AP35VG, 3,50 kW, MSZ-AP, MUZ-AP25VG, gretje, hlajenjewww.emundia.si
A je možno da je toliko ceneje ali je to druga klima? In če praviš da je top klima...
Razlika je v montaži, z in brez. 250 do 300€ in si tam tam.
Imaš prav, ko jo dodaš v košarico je toliko kot si napisal. Jaz sem gledal samo +249€1.153,77€ je z montažo, če prav vidim. Drugje je (dosti) dražje.
Ja enaka klima jeA je tole enaka klima?
MITSUBISHI klimatska naprava AP35VG 3,50 kW - eMundia.si
MITSUBISHI, klimatska naprava, AP35VG, 3,50 kW, MSZ-AP, MUZ-AP25VG, gretje, hlajenjewww.emundia.si
A je možno da je toliko ceneje ali je to druga klima? In če praviš da je top klima...
kje jo boš rabil (lokacija v Slo), rabil za hlajenje, gretje itd..kolikor sem videl greje zgolj do -10Zdravo, kakšno mnenje glede modela Mitsubishi MSZ-AY42?
Ogrevanje je do - 20.kje jo boš rabil (lokacija v Slo), rabil za hlajenje, gretje itd..kolikor sem videl greje zgolj do -10
lahk prosm link do klime, ker očitno nism našel prave. Koliko m2 pa bi ohlajal?Ogrevanje je do - 20.
Drugače LJ in niti ne rabim ogrevanja. Imamo kamin, gretje tal in plin.
Všeč mi je plazma in wifi
Imam promo brosuro. Sem pripel. Hladili bi nekako dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo. Dnevna in jedilnica sta na južni strani pa veliko steklenih povrsin, je pa res da imamo cez dan odprto tendo, tako, da sonce ne greje steklenih povrsin. To je ca 70 kvadratov. Spalne prostore pa ni treba. Imamo zaroletano cez dan. Gledam model 42, cakam se mojstre, da pridejo na ogled.lahk prosm link do klime, ker očitno nism našel prave. Koliko m2 pa bi ohlajal?
plazma je super zadeva, jo mam v kombinaciji z elektrofiltrom in je super zadevšna. mam pa aermecovo klimo
Pa rabis tako mocno?Imam promo brosuro. Sem pripel. Hladili bi nekako dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo. Dnevna in jedilnica sta na južni strani pa veliko steklenih povrsin, je pa res da imamo cez dan odprto tendo, tako, da sonce ne greje steklenih povrsin. To je ca 70 kvadratov. Spalne prostore pa ni treba. Imamo zaroletano cez dan. Gledam model 42, cakam se mojstre, da pridejo na ogled.
Vem, da je nov model, zato ne najdem nekih pametnih izkusenj. Iscem morda kaksno mnenje alter mojstrov