Hej vsem! Najlepša hvala vsem za vaša mnenja.
Še nekaj me zanima (tak kot vedno...). Včeraj zvečer, ko je klima normalno grela in pihala, se je naenkrat ustavilo pihanje in se je čez par trenutkov iz klime slišalo, kot da bi v mrzel lonec vlil toplo vodo (ali pa kot da bi spustil paro iz likalnika). Nato se je spet čez nekaj časa iz klime slišalo (bolj glasno, kot ponavadi), kot da se nekaj premika in nekaj je šumelo, nato pa je čez nekaj časa spet kao začelo pihati (vendar bolj glasno kot ponavadi), pa v bistvu sploh ni nič kaj pihalo... Nekaj časa sem še opazoval, potem pa sem šel spat. Zjutraj je klima delovala, kot mora. Se pa mi je zdelo, da se je podobno zgodilo že čez dan. Kaj je ta pojav? Moram kako vzdrževat klimo? Monter mi je rekel, da ni treba ničesar delat, da bodo oni prišli po kakšnem letu dni, da vidijo, če je vse ok. Torej, kaj je ta pojav in ali moram kako vzdrževat klimo?
Pa še nekaj... V čem je klima Mitsubishi FD25VA toliko boljša kot GE25VA, da je dražja za 200eur? Se splača dat 200 eur zraven in kupit serijo FD? Kako je kaj z vzdrževanjem teh dveh klim? Npr.: FD kao omogoča, da lahko neke filtre sam sčistiš... Katera je boljša za uporabnika glede vzdrževanja?