Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Kakšno priporočilo za dobrega mojstra, ki bi prodal in zmontiral klimo v SG?
Če se ti preklemano ne mudi, se občasno pripeljem tudi do SG. Ampak sej razumeš, da ta teden bi vsi imeli... Je pa do 18. malce problem z dražjimi modeli klim, ker jih je zmanjkalo uvozniku...
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Če se ti preklemano ne mudi, se občasno pripeljem tudi do SG. Ampak sej razumeš, da ta teden bi vsi imeli... Je pa do 18. malce problem z dražjimi modeli klim, ker jih je zmanjkalo uvozniku...
Zdravo.
Daj mi na ZS spusti svojo tel. št, da se dogovoriva. Sem ti že nekaj časa nazaj napisal ZS, pa ni bilo odgovora.
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Zdravo.
Daj mi na ZS spusti svojo tel. št, da se dogovoriva. Sem ti že nekaj časa nazaj napisal ZS, pa ni bilo odgovora.
Citat:
Uporabnik nnnnn pravi:
Se že hladimo, zaj teh par dni vročine se opazi da klima dela dobro. Pač sem se malo pestrašil da nebo kaj vredu, ker s tem nisem bil seznanjen, da se ob montaži načeloma klime ne fila. Ob prvem servisu, ki bo ga opravil monter pa bom ga probal nahecat, da jo dofila, če nebo predrag.
Lp. Pero
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Cena montaže po ponudbi 200€ + DDV, tako da dvomim da bo še štemal zraven. Bomo videli