Klanec Višnja gora?

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Gre pa čisto lepo 260 po dolenjski avtocesti tudi v blage ovinke in to s fwd...

@m156

Sej verjamem da ne lažeš in vem da je porsche avto z vrhunsko lego samo si pač težko predstavljam...

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Ja ta ki ga mam v mislih ustreza opisu... a tak bl suh?

ker če je to ta, potem ne vem zakaj je cca 1 leto nazaj peljal samo 200-220 (po mojem lažnivem števcu) in pri tem uporabljal oba pasova.

Ampak zvok ma pa dobr.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ja no ne morš kr na slepo, takrat je najbrž preverjal podlago pa ovinke pisal
grin1.gif

M156

Pripravnik
10. avg 2009
79
0
6
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ja ta ki ga mam v mislih ustreza opisu... a tak bl suh?

ker če je to ta, potem ne vem zakaj je cca 1 leto nazaj peljal samo 200-220 (po mojem lažnivem števcu) in pri tem uporabljal oba pasova.

Ampak zvok ma pa dobr.

točn ta IRCar, tak mal je podobn Tim Schrick-u
smile-1.gif

pa obvlada :D

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Probaj pa boš videl, priporočam enkrat ponoči, ko boš sam na cesti....da ne boš nič hudega sluteče spravljal v nevarnost oziroma smrt!

Ampak tole je pa največji kretenizem, ko ljudje mislijo, kako so ponoči sami na cesti in lahko počnejo vse. Potem poa se kje kdo pojavi, pa so problemi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Probaj pa boš videl, priporočam enkrat ponoči, ko boš sam na cesti....da ne boš nič hudega sluteče spravljal v nevarnost oziroma smrt!

Ampak tole je pa največji kretenizem, ko ljudje mislijo, kako so ponoči sami na cesti in lahko počnejo vse. Potem poa se kje kdo pojavi, pa so problemi.

To je moj sarkazem....naj se ubije pob sam, ne pa da še zraven drugega....

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Jaz sem imel tam podobno situacijo.. Samo stem, da moj avto nima ABS-a in ko sm najprej stopu po bremzi, je avto v momentu blokiral kolesa, tako da sm samo bremzo spustu in se probu vrint med odbijač, k je bil na sred ceste in avto, k je bil za mano na voznem pasu... Ker se ni čist izšlo, sm reku, da se raj zgazi odbijač, kot pa drug avto... Ksreči mi je samo gumo prerezal. Je blo pa še ene par karambolov pol višje nad temu...

Tisti, ki se tam dnevno vozmo vemo, da je ob dežju tam 100km/h top speed po klancu navzdol... Pa še 100 je visoka meja..
grin1.gif

A s tem si hotel povedat, kolk si dober voznik, ali kako slabo opazuješ in predvidevaš?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:

potem pa jih na prazni cesti, kjer ni žive duše ustavijo policaji in dajo kazen...