KK lezbika?

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
KK se je udeležila parade (vir: rtvslo) pa me zanima a je res lezba - ker je tukaj bilo že nekaj govora o tem pls za podatke in komentarje! (glede, da je to vprašanje upam da ne bom dobil povabila na zaslišanje na policijo zaradi izdaje javne tajnosti)
bonk.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ja res je, umakni raje post, znaš pristat v kakem podzemnem bunkerju, kjer te bodo tovariši zasliševali! Skratka ni več hec dandanes, sploh pa tukaj gori je dost ovaduhov tako da pazljivo!
hysterical-1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Če se je udeležila parade kot znak podpore proti nestrpnosti, še ne pomeni da je lezbijka.
stupid-1.gif

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
KK se je udeležila parade (vir: rtvslo) pa me zanima a je res lezba - ker je tukaj bilo že nekaj govora o tem pls za podatke in komentarje! (glede, da je to vprašanje upam da ne bom dobil povabila na zaslišanje na policijo zaradi izdaje javne tajnosti)
bonk.gif

Ti pa si pacijent
hysterical-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Če se je udeležila parade kot znak podpore proti nestrpnosti, še ne pomeni da je lezbijka.
stupid-1.gif

Itak da je, ce je z levice. Tam so vsi cudni, kar avtorja teme vpras
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zame je vsak čuden, ki je član kake stranke. To je še slabše kot član sindikata.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Važna je osebnost in Porsche in 300 kvadratni flat in LDS
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Gledam tole fotoreportažo na rtv....

....zgledajo povsem običajno, ko pa pade noč se ženske ližejo, a tipa nikjer! Če vprašam, a sm lahko zraven, je dovolj če ena reče; "neeee to ni potem isto" in zafuka sijajno priložnost! In kako naj ne bom jezen?

Da ne govorim o tipih, ki se menijo, kdo bo koga dons zvečer. Pa nebi reku, da je to zakon, ampak rit, moška! Ko hočem svojo drago nabasat v rit, to me prime 1x na leto, ko [censored] ni več to, kar bi morala bit, jaz pa pijan, o kakšne vonjave, the best, i want more!! NOT

Zakaj tem ljudem nikoli ne bom izrazil podpore?

Trdijo, da je gejevstvo normalno, jaaaa, tudi to, da jaz se plodim je normalno, pa če bom to naredu na ulici s prvo blondinko, me čaka ječa, zakaj? Zato, ker imamo družbeni sistem - pravil, ki določajo, kaj je dovoljeno in kaj ne. Tega se držim in naj se tudi oni. J.ebanje za zidovi je njihova stvar, briga me in nimam nič proti, dokler mi ne kvazijo panoramo ljubljane.

a kaj oni delajo?

Vsiljujejo nam prepričanje, da pederstvo je ok, kljub temu, da jim nihče ne gleda v spalnice, kaj se dogaja in zato ne oporeka. Prostaškega obnašanja na ulici pa ne podpiram v nobeni obliki, m-m, m-ž ali ž-k (kuža:) Torej naj ne pričakujejo, da bom spremenil mnenje in jim odobraval neprimerno obnašanje, če to meni ni dovoljeno ( z naključnimi blondinkami), tudi za njih ne bo!

No pa sem povedal, lažje mi je, pa se j.ebite kokr hočete, mavričarji. :-Ð

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
bonk.gif

KK- klemenklemen? al koga misliš??? vsekakor pa po moje klemenklemen ni lezbijka kot praviš ti.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Zanimiva napaka se je danes zgodila tehnikom na Pop TV. Matjaž Tanko pravi "Lovcem in kmetom pa zadnje čase veliko sivih las povzročajo divje svinje, ki so se močno namnožile", v ozadju pa je slika tipa, ki so ga nedavno pretepli
smile-1.gif