Gledam tole fotoreportažo na rtv....
....zgledajo povsem običajno, ko pa pade noč se ženske ližejo, a tipa nikjer! Če vprašam, a sm lahko zraven, je dovolj če ena reče; "neeee to ni potem isto" in zafuka sijajno priložnost! In kako naj ne bom jezen?
Da ne govorim o tipih, ki se menijo, kdo bo koga dons zvečer. Pa nebi reku, da je to zakon, ampak rit, moška! Ko hočem svojo drago nabasat v rit, to me prime 1x na leto, ko [censored] ni več to, kar bi morala bit, jaz pa pijan, o kakšne vonjave, the best, i want more!! NOT
Zakaj tem ljudem nikoli ne bom izrazil podpore?
Trdijo, da je gejevstvo normalno, jaaaa, tudi to, da jaz se plodim je normalno, pa če bom to naredu na ulici s prvo blondinko, me čaka ječa, zakaj? Zato, ker imamo družbeni sistem - pravil, ki določajo, kaj je dovoljeno in kaj ne. Tega se držim in naj se tudi oni. J.ebanje za zidovi je njihova stvar, briga me in nimam nič proti, dokler mi ne kvazijo panoramo ljubljane.
a kaj oni delajo?
Vsiljujejo nam prepričanje, da pederstvo je ok, kljub temu, da jim nihče ne gleda v spalnice, kaj se dogaja in zato ne oporeka. Prostaškega obnašanja na ulici pa ne podpiram v nobeni obliki, m-m, m-ž ali ž-k (kuža
Torej naj ne pričakujejo, da bom spremenil mnenje in jim odobraval neprimerno obnašanje, če to meni ni dovoljeno ( z naključnimi blondinkami), tudi za njih ne bo!
No pa sem povedal, lažje mi je, pa se j.ebite kokr hočete, mavričarji. :-Ð