Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja pa ne dam nič gor. Ne sli, ne popra, nič. Dober steak ima sam od sebe dober okus, če je prav pečen.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja pa ne dam nič gor. Ne sli, ne popra, nič. Dober steak ima sam od sebe dober okus, če je prav pečen.
mnja, sem že videl kuharje z michelinovimi zvezdicami, pa so vsi posolili in popoprali, večina že pred peko
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Am, pravi american burger je tole, 600g mesa
off : zgleda ni bil pravi lovec...Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja pa ne dam nič gor. Ne sli, ne popra, nič. Dober steak ima sam od sebe dober okus, če je prav pečen.
mnja, sem že videl kuharje z michelinovimi zvezdicami, pa so vsi posolili in popoprali, večina že pred peko
Hja veš kako je, eni jedo tako da je dobro, drugi se pa pač ravnajo po "učbenikih" in si pripravljajo jedi tako kot morajo biti. Prav tako sem lani vprašal enega pametnega lovca ki se je hvalil da je svojemu lovskemu psu dal rep stran odrezat in da pravi lovski pes nikakor ne sme imeti repa. Ko sem ga pa potem vprašal kje je fora torej zakaj pravi lovski pes naj ne bi smel imeti repa ter da se mi zdi to neumnost pa se je razpizdil in rekel do to pač tako je in da mi ne bo zdaj razlagal