Das Auto, made in vzhodna nemčija (Zwickau, kjer so nekoč trabije delali) ...Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Mal ga more bit. Pač na živce mi gre, ko en misli, da je prjel Boga za jajca, če se vozi u passatu, ki je "DAS Auto". My ass. Vsak mesec se moram peljat v Muenchen in nazaj s to kripo in vem kakšen "das auto" je to.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No potem pa rečimo tako, Honda ni slab avtomobil je zelo kvaliteten avtomobil, ni pa na nivoju Nemcev, kar se tiče 1. Oblike, 2. Udobja, 3. Počutja ter 4. Materialov. Priznajmo vsi, tudi tukajšnji lastniki Hond da ko se vsedete v kak BMW, Audi, Mercedes da je to čist drug svet pa čeprav ste zadovoljni s HondoEvo čakam da me zdaj "stolčete". Kost samo za vas!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No potem pa rečimo tako, Honda ni slab avtomobil je zelo kvaliteten avtomobil, ni pa na nivoju Nemcev, kar se tiče 1. Oblike, 2. Udobja, 3. Počutja ter 4. Materialov. Priznajmo vsi, tudi tukajšnji lastniki Hond da ko se vsedete v kak BMW, Audi, Mercedes da je to čist drug svet pa čeprav ste zadovoljni s HondoEvo čakam da me zdaj "stolčete". Kost samo za vas!
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
cbb govori o istem cenovnem razredu. Ne o velikostnem razredu ali o sočasnosti prihoda na tržišče.
Če si kdaj kupoval kaj (novega) od omenjene svete trojice potem veš, da je spisek dodatne opreme dolg kot ponedeljek. Pa niti ni treba v premijski razred: tudi tisti za Yarisa je v primerjavi s Corsinim videti kot Mikijev zabavnik poleg Vojne in miru
Accorda v tej maniri težko primerjaš s tistim, kar bi bila najbolj logično - tam kjer se njegove cene nehajo, se nemške šele začnejo. In ne samo, da za ceno full opremljenega Accorda dobiš oskubljenega A4. Če slediš cenovno primerljivost potem boš Accorda pogosto primerjal z A3, serijo 1.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Tudi BMW ne bo nikdar Mercedes, žal. Ne po tehnologiji, ne po kvaliteti, ne po varnosti in še čemer.
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
Zakaj pa bi bil passat CC kaj drugega kot navaden passat z modernejšo obliko? Mislim, da si niso delali posebnih stroškov s tem CCjem
BTW... a je kdo že vozil novega accorda. Mislim, da ga ni passata (pa še kerga švabota), ki bi se tako peljal
Moj Accord ima dvakrat več km, pa 9 let je star. Dam dve gajbi, če kdo najde črička.Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pridi k meni, se usedi v moj avto, ki ima 120 kkm, pa najdi črička. Če ga najdeš jaz častim gajbo, sicer pa ti. Si za stvar?