Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne zanic so, nazalost
Zanič so Honde. Na žalost.
Angleži nimajo tu nič zraven.
Žal so časi ko je bila honda sinonim za kvaliteto mimo. Tako da..če že svetujem nakup hond za vrtne stroje...kultivatorje, kosilnice.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne zanic so, nazalost
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne zanic so, nazalost
Žal so časi ko je bila honda sinonim za kvaliteto mimo. Tako da..če že svetujem nakup hond za vrtne stroje...kultivatorje, kosilnice.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ne zanic so, nazalost
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Moja je made in Japan, piše v prometni, na tablici v motornem prostoru in še kje (Accord, l.2004).
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Servisi dragi??? Kam ga pa voziš? Mene redni servis pri Žibertu pride okol 160€. Za cliota smo plačevali več...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa se vsaj vozim v avtu, ne pa v sekretu, tako kot ti...
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Eh, sinonim za presitž in kvaliteto so Mercedes, BMW in Porsche, vse ostalo so potrošniška jajčka, ena bolj, druga manj škripajoča. Sem jih imel že ogromno in mi je sedaj že drugič zapored jasno, zakaj so prej omenjena vozila malce dražja. Tisto kar je, je narejeno dobro in premišljeno. Pa še relativno poceni, če se kupuje dve leti stara, malo rabljena vozila za razliko od novih, kjer te res ožamejo kot limono.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Pa se vsaj vozim v avtu, ne pa v sekretu, tako kot ti...
toliko o pametnosti.
lej, gre za sinonim za kvaliteto!
in zdaj je honda daleč stran...šlapmapsta izdelava, črički, deli stoji skupaj kot ne pri avto za pol manj denarja, pri dizlih okvare...če imaš novo generacijo Civica..pripelji, ti takoj pokažem 5 stvari, ki so slabo zmetane na kup...
za ta denar si tega ne bi smeli privoščiti. da ne razpravljamo o njihovi servisni mreži, rezervnih delih (ceni in kvaliteti le teh)..itd itd.
(upam da pri acordu za denar dobiš vsaj v BC-ju izračun povprečne porabe goriva)
(pa hondaši..ne se usajat in jajcat...taka so dejstva. a ko je govora ov aših ljubljenčkih pa takoj nazaj v napad...vse ostalo so jajca....samo honda je oh in sploh...naštete zadeve so iz ust lastnika honde (tretjega zapored)..samo je rekel da če bo šlo tako naprej da ga več ne vidijo pri njih (zandji je 1leto star civic)).