Kje kupujete oblačila za otroke?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Recesija? Ne vem zate, ampak name recesija ni kaj prevec vplivala, kvecjemu napredoval sem in dobil povisico. Tako da ja, naj kar traja.
cheer.gif
Sem pa racionalen kupec, ki isce price&value. Tak da nehaj zganjat fousijo in jamrat ter raje napisi kako obleces celo familijo na leto za 200 eur. Bi bilo zanimivo branje.

Rabis cca 8 bodyjev (2 sta vedno v vrtcu), troje zabice, ene 4 majce z dolgimi rokavi, 2 puloverja, eno bundo, par hlac za spat oz za cez zabe, obutev, copate, kapa, rokavice, nekaj stumfkov... Ce imas sreco je otrok zdrav in hitro raste, tako da cez kak mesec ponovis vajo.

Če ti ego ne vleče denarja iz žepa ... rabljene cote za otroke, ki so bile pri otrocih take starosti nošene dva do tri mesece, dobiš na bolhi, mojalbum, ..., je sicer malo več truda, kot če stopiš v trgovino, kjer te ropajo za 300% marže ampak vsakemu svoje. Tako imaš lahko še vedno oblečenega mulca v brande, pa ne mečeš denarja v veter.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Poglej še v Takko. V celotni temi ni nihče omenil te trgovine, pa imajo zelo lepe in poceni cunje za otroke.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.007
11.128
113
ksz:

a ne skrbijo za cote ženske, al mate to dedi preko???? a vaše bolj skrbijo za avte, hišo in ostale tehnične stvari. Ja svet gre v kura.c.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Eni dedi se celo pogovarjamo s svojimi ženskami ... ne moreš verjet, da tudi o tem kako prišparati kak € tudi na otroških cotah.

haiti

Zelenc'
8. feb 2014
12
0
1
Bom kar tu vprašal, malo sem gledal za cunje in čevlje na tej spletni strani http://www.lola.si/obutev/moska , na pogled mi deluje kar vredu cene pa so tudi sprejemljive, naročil bi tiste visoke superge ter par oblačil. Ima kdo že kakšne izkušnje.

Najlepša hvala za odgovor.