Kje kupujete oblačila za otroke?

UniqUser

Pripravnik
26. sep 2013
212
5
18
Univerza
Naša pa iz tele ŠTACUNE skoraj vse. Edino Nuttelo vedno kopujemo v Mullerju.
rolleyes-1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Heh, sem ravno imel primer, nova trenirka S. Oliver (al kak se napiše), mala po toboganu dol, pa so bile strgane hlače (res pa da sta tamali dve divja liga).
Trenirka CA tedensko se pere cca 3-4x, še vedno cela, pa tudi skoraj 3x na teden po toboganu.

Sicer pa enako, kupujem kaj mi je všeč ampak tudi pogledam na ceno, ne rabi pa pri meni pisati Nike ali kaj drugega gor, samo da se vidi.

Lp,

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.368
88
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Poznam samo Baby Center, vem pa da so pregovorno dragi, kakovost pa ni bohvekaj.

Kam it v shopping po cote za tamalo staro 9-12 mesecev?
Si za en mesec prepozen. Oviesse je zaprl štacune in je imel od 50% naprej vse off. Tako bi lahko precej poceni kupil za otroka, pa tudi zase. Kvaliteta je na ravni C&A, HM in podobno, cenovni razred je isti...

Oviesse za otroke je še vedno v SLO, ena je v hali A v BTCju, pejdi pogledat pa boš videl, če ti je ali ni....
zmaga.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.438
6.953
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
C&A, Kik, v akcijah Lidl in Hofer (ampak ob 8h zjutraj, sicer ze zmanjka
smile-1.gif
), pa se kje bi se naslo.. Vecino cunj dam tudi naprej pa so se vseeno kot nove..

Moraš met pa res zelo rad svojega otroka da mu privoščiš oblačila kupljena v Hofru in Lidlu. Ne morem verjet. A sam sebi tudi kupuješ oblačila v Hofru in Lidlu?

Srčno upam, da to ni edino merilo, ker jaz se sploh ne spomnim, kdaj sem za malega kaj za oblečt kupila. Babi po drugi strani nabavi nekaj vsakič, ko gre v stacuno - skoraj vsak dan, in ravno iz hoferja in spara največ. Sicer mali izgleda zdrav in zadovoljen, upam da mi ga socialna vseen ne bo vzela. Hvala bogu, bojda itak ne deluje ta inštitucija pri nas, tako da sem deloma pomirjena.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Ne rabiš izkazovat ljubezni do otroka da mu kupuješ oblačila dobrih znamk to vsekakor ne, samo to da greš pa v Lidla in Hoferja po te cote pa je tudi čisto mimo, sori. Ker lahko v drugih trgovinah dobiš za podoben denar dosti boljše predvsem pa bolj kvalitetne stvari. Tudi sami kupujemo takšne trenerke in podobna oblačila, samo smo jih kupil dosti boljše kvalitete v C&A in Tušu po istih cenah. Ker to kar v Lidlu in Hoferju ponujajo je živi obup...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.515
1.107
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Ne rabiš izkazovat ljubezni do otroka da mu kupuješ oblačila dobrih znamk to vsekakor ne, samo to da greš pa v Lidla in Hoferja po te cote pa je tudi čisto mimo, sori. Ker lahko v drugih trgovinah dobiš za podoben denar dosti boljše predvsem pa bolj kvalitetne stvari. Tudi sami kupujemo takšne trenerke in podobna oblačila, samo smo jih kupil dosti boljše kvalitete v C&A in Tušu po istih cenah. Ker to kar v Lidlu in Hoferju ponujajo je živi obup...

Aja? veš iz izkušenj? Lahko ti jaz povem, da tolk, kot pri naši tamali zdržijo Hoferjeve trenirke, tolk ne zdržijo nobene druge... Je pa res, da pač moraš ko kupiš pogledat, kakšen je material, ker majo različne serije...

Tako da ne bluzi nekaj na pamet... Glede Tuša in kvalitete ti bom pa rekel samo tole:
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.007
11.128
113
vsi ste se zapeli na znamke, sem skoraj zgrožen. Mi doma naprej pogledamo MATERIAL potem ceno, na koncu pa znamko če se že mora (prosto po alterju).

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.438
6.953
113
Mah kot rečeno, jaz nad ničemer, kar je babi do zdaj privlekla, nisem bila zgrožena, če ne bi ji tudi rekla in pač ne bi več tam kupovala. Še vse kar je nabavila je bilo OK, pač tudi malo pošlata zadevo najbrž, jaz ne vem. Do zdaj mali ni uničil nič, pa ni, da bi človek rekel, statičen. Edino, kar je včasih zoprno na prvi uč ugotoviti je kroj pri Sparovih bodijih, ker se mi včasih zdi, da imajo za recimo številko 86 določeno količino blaga potem ga pa vsakič malo drugače porazdelijo - včasih gre malo več v širino, včasih pa v dolžino
smile-1.gif
Kakorkoli, dejansko najslabše so mi bile majčke iz Lidla, ker se preveč mečkajo pa malo majhne so za številko. Ampak jih mulo nosi nonstop, ker hoče majčko k ma gor bager, pa avto pa ne vem kaj je še gor. Pokaže, pa mu tisto gor navesm, pa ma tako barvno kombinacijo lahko za vrtec, da te kap, ampak mali je srečen. Če bi bile te cote zanič, bi jaz temu konec naredila že naslednji teden, ker se jaz zajebavam da to perem pa zlagam pa tak. Tu ni popuščanja, vsaka odvečna minuta, ki mi jo vzame cota, da je prezentabilna je zame preč vržena minuta in tisto roma samo še v pozabo... Npr to se je zgodilo s cunjami iz BC. Same slabe izkušnje, ali se je čisto raztegnilo ali se je takoj strgalo... Ne vem, a sem imela jaz smolo ali kaj, ampak iz BC ima mali samo copate.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.010
1.902
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
C&A, Kik, v akcijah Lidl in Hofer (ampak ob 8h zjutraj, sicer ze zmanjka
smile-1.gif
), pa se kje bi se naslo.. Vecino cunj dam tudi naprej pa so se vseeno kot nove..

Moraš met pa res zelo rad svojega otroka da mu privoščiš oblačila kupljena v Hofru in Lidlu. Ne morem verjet. A sam sebi tudi kupuješ oblačila v Hofru in Lidlu?

omfg tak bolane izjave pa ze dolgo nisem slisal. Tipicni hohstapler ki meri qurca z znamko otroskih cot. Bolnik

haiti

Zelenc'
8. feb 2014
12
0
1
Vse bolj se zatekam k spletnim nakupom ker mi primanjkuje časa, nazadnje sem naročil v spletni trgovini lola.si...dostava je brezplačna materiali pa vredu za take cene. imajo pa tudi blagovne znamke za tiste katerim je to pomembno, sam se ne oziram ravno na to ker lahko dobiš isto kvaliteto 3x ceneje pri oblačilu brez neke super znamke
bonk.gif
. http://www.lola.si/

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ksz... Moja dela v Mani... V glavnem vse od tam, razen če najstarejša zatečnari za znamko... Samo se je naučila da lahko za manj dobi več... Itak je kmalu pase, uničeno ali premajhno...
Otročičem drage reči kupujejo samo tisti ki so polni kot puške. Za 2 do 3 krat obleči so pa tudi nizkocenovniki dobri... Pa še hudo ti ni, ko namesto za 50€ gre v franže cotica za 10€... Kar je pri otročičih skoraj pravilo...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.067
6.916
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
100 EUR za garderobo, pa 2 lepša kompleta za na obiske...pa preraste čez 1 mesec.
smile-1.gif

Če je to recesija, naj kar traja.
V času recesije bi pričakoval 200 evrov za celo familijo za CELO LETO za cunje, ne pa 200 evrov za en mesec za enega pamža (100 garderoba, 100 pa za obiske, dragi obiski so tole)
bonk.gif
.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.433
3.821
113
davorinm.wordpress.com
Recesija? Ne vem zate, ampak name recesija ni kaj prevec vplivala, kvecjemu napredoval sem in dobil povisico. Tako da ja, naj kar traja.
cheer.gif
Sem pa racionalen kupec, ki isce price&value. Tak da nehaj zganjat fousijo in jamrat ter raje napisi kako obleces celo familijo na leto za 200 eur. Bi bilo zanimivo branje.

Rabis cca 8 bodyjev (2 sta vedno v vrtcu), troje zabice, ene 4 majce z dolgimi rokavi, 2 puloverja, eno bundo, par hlac za spat oz za cez zabe, obutev, copate, kapa, rokavice, nekaj stumfkov... Ce imas sreco je otrok zdrav in hitro raste, tako da cez kak mesec ponovis vajo.