Kje kupujete oblačila za otroke?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
H&M

nahrung002.gif

Black

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Poznam samo Baby Center, vem pa da so pregovorno dragi, kakovost pa ni bohvekaj.

Kam it v shopping po cote za tamalo staro 9-12 mesecev?

Pikapolonica, če pa hočeš boljšo robo pa kupuj v S Oliver, Kanz. Odlična roba, pa mogoče samo kakšen evro dva dražje kot drugje. Meni ni žal da tam kupujem, ko dam cote naprej folk sprašuje če je sploh kaj nosila.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Oblačila boš menjal kot gate, otroci hitro rastejo...

C&A in H&M optimalno razmerje med kvaliteto in ceno, kar se tiče otroških oblačil in nezahtevne rabe

Black

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Ni res, do sedaj je imela od HM ali CA le če ji je kdp kupil, enostavno vidim kaj je kvaliteta, zato dam rajši evro dva več pa ima res dobre cote.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.004
1.809
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Poznam samo Baby Center, vem pa da so pregovorno dragi, kakovost pa ni bohvekaj.

Za tako starega smo nabavljali na netu. No, še danes nabavljamo na netu. Drugače pa Zara, Iana, UCB,...

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni res, do sedaj je imela od HM ali CA le če ji je kdp kupil, enostavno vidim kaj je kvaliteta, zato dam rajši evro dva več pa ima res dobre cote.

Načeloma se strinjam s teboj, vendar govoriva o majhnem otroku, ki pokaka, pobruha, polula, umaže vse.

In pa seveda raste, no če ni pritlikavec

Black

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.433
3.821
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Za tako starega smo nabavljali na netu. No, še danes nabavljamo na netu. Drugače pa Zara, Iana, UCB,...

Amazon?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Next, H&M, C&A, Hofer, Lidl, Spar (Sparky), Leclerc, Tesco (ko sem v tujini), Carrefour (ko sem v tujini), Mothercare (ko sem v tujini), M&S (ko sem v tujini), TK Maxx (ko sem v tujini)... skratka kupujem kjerkoli dobimi poceni v akcijah, za otroka, ki raste je čisto ok. Pa v Adidas outletu v Celovcu sem kupil par komplet trenerkic na znižanju in cel kup superg... Skratka, vse razen čevljev dejansko kupim najceneje in otroku čisto nič ne manjka.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Poleg vseh trgovin ki so ti jih našteli mi občasno kupujemo tudi v OKAIDI. Jaz dam raje malo več za kvalitetno robo, kot da bi na otroka dajal nek kitajski pofl sumljivega izvora in kvalitete.
wink-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Določene stvari pa je tamala tako ali tako nasledila od starejšega bratca, nekaj tudi od sestrične, sploh "vsakodnevna oblačila", trenerke ipd.