Za senzor odmične za opel cosrso sem dal 15 EUR na nepooblaščencu. Mater dobr ga žgejo pooblaščenci
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Ampak še vedno dober dokaz, da se plača le imidž, ne pa tudi kvalitete. Vsak low budget avto bi imel manj ali največ toliko okvar.
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Ampak še vedno dober dokaz, da se plača le imidž, ne pa tudi kvalitete. Vsak low budget avto bi imel manj ali največ toliko okvar.
Citat:
Uporabnik darlev pravi:
Jaz bi še enkrat kupil Kio brez pomislekov če bi mi ustrezala za trenutne potrebe.....![]()
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
Noben ne govori o kakšni posebej hudi kvaliteti saj pa Nemci nikoli niso bilo na lestvici kvalitete na vrhu? O čem ti to govoriš sploh?Vedno so bili v sredini ali od sredine dol. Jasno da plačaš imiđ, fine materiale, udobno vožnjo. Stojim pa še vedno za tem da je treba avtomobile primerjat po rangih, z enako opremo, enak način/stil vožnje da lahko dobimo realne rezultate.![]()
Jaz pa Stingerja ne (razen morda tamočnega RWD). Pa sem ga vozil, za razliko od večine tu, ki ropotajo o njem.Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Jaz bi tudi raje vzel N30 v primerjavi z Golfom. In Stingerja pred BMW/MB za isti denar.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Jaz pa Stingerja ne (razen morda tamočnega RWD). Pa sem ga vozil, za razliko od večine tu, ki ropotajo o njem.Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Jaz bi tudi raje vzel N30 v primerjavi z Golfom. In Stingerja pred BMW/MB za isti denar.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nimas pojma, oni so pa prebrali vse forume in pregledali vse teste na youtube!!!! Kaj pa zdaj?![]()
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Nimas pojma, oni so pa prebrali vse forume in pregledali vse teste na youtube!!!! Kaj pa zdaj?![]()
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
vleče na dan primitivne šale.
Hja ... Videt je, da se bo večinoma 4WD prodajal ... ALi pa celo dizelj ...Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik ginek pravi:
Jaz sem mislil, da se samo o ta močnem RWD pogovarjamo, sa je ravno ta izpostavil Stingerja.
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Zakaj? Lahko kaj več o tem?
Aja... Pa nimam namena kupit avta za 15+ k€![]()
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Hja ... Videt je, da se bo večinoma 4WD prodajal ... ALi pa celo dizelj ...Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Uporabnik ginek pravi:
Jaz sem mislil, da se samo o ta močnem RWD pogovarjamo, sa je ravno ta izpostavil Stingerja.