Kia Pro_ceed

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Jao kaj nam bo Passat dizel? Pa naštevaš avte, ki ne spadajo v ta razred, ok edin Focus, zdej mi pa najd novga Focusa za 10.500€.
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Astra ne spada v isti rang?

Novega fokusa res ne dobiš za 10,5k, amapk še prtisneš zraven malenkost pa ga maš.

Pro_cedevita je najbolj prodajan avto al kako že, se postavim na semafor, pa okoli 5 enakih kot je moj.

Nevem no,..

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Se je za vprašat kaj je narobe z njimi, da niso najbolj prodajani
smirk-1.gif
Če ravno nisi nek narcisek ne vidim problema, če na semaforju še kakšen isti avto stoji. Če bi rad bil ekskluziven kupiš 10 let starega športnika ali nemško ladjo, če ti je pa avto v osnovi prevozno sredstvo pa ne vidim kaj bi bilo narobe s ceedom. Sicer pa še vedno raje vidim, da ima veliko folka isti avto in da je avto lep, kot da jih je malo in je avto grd.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Berem v včerajšnjem Delu kjer je ena naša upokojenka (sicer lastnica Audi A3) testirala i30 (recimo, da je to bratranec od ceeda). Pravi, da se pri zaviranju na polno pri 180 km/h A3 obnaša precej bolj stabilno.

Tako, da veste
hysterical-1.gif

Dude u must be serious!
hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Za Fokusa morš pritisnit 2-3 jurje še poleg, pa če imaš srečo dobiš usnjen volan
smirk-1.gif
Astra res ni veliko dražja, samo 90KM motor verjetno ni biser v tem avtu.

Nekdo ki se ne obremenjuje s tem da vozi korejca pač ne more za tak denar dobiti boljši avto. Passat za tak denar je pa kar lepo stari model, star 4 ali 5 let in z dvomljivo zgodovino.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Astra je ze star model ki leti ven, pa se grda je ce ni 3vratna GTC.

Pro-ceed je enostavno dober avto, samo nekaterim no se ne gre v glavo.

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pro_cedevita je najbolj prodajan avto al kako že, se postavim na semafor, pa okoli 5 enakih kot je moj.

Zdej je pa počasi že res.

Preden sem ga jaz kupil, sem na cesti videl enega in še to neke nedefinirane barve.
Naročim belega, čez 1 mesec ga ima pol slovenije.

@klekej,...

Avto kot avto. Dela, vozi se povsem ok, ni pa zdaj za pričakovat astonmartina.

Meni je še vedno lep, prostora ima dovolj.
Ni opel/ford/renault - to je zadosten razlog da mi je avto ok
evil.gif
Sicer so pa verjetno vsi avtomobili tega ranga isti qrc.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Aha ti imas te feltne gor, sem enkrat videl v mestu te in moram rect da zelo dobr zgleda avto stemi feltnami.

@ ostali: a potem za 9900eur ni feltn gor pa se cesa kot oglasujejo?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Zakaj bi ga čez 3 leta prodajal
confused-1.gif

Ker čez 5 let nebo vreden niti pol piskra mrzle vode, ker že zdaj ima lokalni dealer najcenejšega za 8990. Letošnjega.
LOL, to pa je res tehten razlog za prodajo po 3 letih.
Sem mislim, da boš napisal zato, ker je. bo menjalnik fuč, bo imel 34 čričkov, bo plastika na stikalih oluščena (tako kot pri večini švabov po treh letih), ipd... in je na splošno nezanesljiv avto
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.