Kia Pro_ceed

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ne trobezlaj. Sem verjetno imel isto gajbo kot ti, je delala ampak bila je pa gajba pa pika. In nobeno vzdrzevanje ti ne pomaga, da se bos vozil kot da si ga ravnokar pripeljal iz tovarne, kot govoris ti.

Zanima me kaj bi si kupil, da imas dovolj cekinov. 3x pro ceed? Pa zraven se 3x garmin? Pa bodi malo realen pri odgovoru.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
avto je odličen za ta denar... idi na testno vožnjo pa se prepričaj

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ne govori, ce ne ves. Sem se peljal in kot sem ZE ZAPISAL, lusten avto za solidno ceno. Avtor te teme pa sprasuje po vsem mogocem. In ko so se nekateri oglasili, da gre skoraj za mercedesa sem se oglasil. Kdo ve kaksen klump bo ratal cez xy casa? Kdo ve kdaj bo zacelo nagajat? Nihce zato je ta debata napol brezpredmetna, avto je zunaj koliko, dobro leto dni?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Če denar ne bi bil faktor... v tem razredu:

mogoče mazdo
mogoče hondo
mogoče toyoto

Mogoče pa kljub vsemu ceeda, ker mu nč ne fali.

A je to tolk težko razumet, da mamo eni avtomobile za vozit?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ne trobezlaj. Sem verjetno imel isto gajbo kot ti, je delala ampak bila je pa gajba pa pika. In nobeno vzdrzevanje ti ne pomaga, da se bos vozil kot da si ga ravnokar pripeljal iz tovarne, kot govoris ti.

Zanima me kaj bi si kupil, da imas dovolj cekinov. 3x pro ceed? Pa zraven se 3x garmin? Pa bodi malo realen pri odgovoru.

Kaj sem kupu.....lantra 1.8....doma pa i30......navigacija je pa nuvi760.....radarji za nemčijo avstrijo italijo, slovenijo, hrvaško, bosno, srbijo, črno goro........karte mam pa vse tazadne...adriaroute 2.3, Navcity 5,2 (Mađaroš) , Drive hellas 1,7 (grčija) emmmmmm turčija 2009 (tazadna) , Topo Austrija (ni čist tazadna)......jooooj pozabu sm evropa 2010.1 tazadna!!!!
hysterical-1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Je to top nakup pol zdele? Kdaj bo face-lift? Kdaj bo pa nova astra GTC? Bi se najbrž dal dobit kr popusta že?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
GTC je drazja, ce gledas primerljiv avto. Ca. jurja do dva, preverjeno, kar pomeni, da ti bodo tezko dali se toliko popusta, da bo cena ista. Govorim za vozila iz zaloge.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:

Zanima me kaj bi si kupil, da imas dovolj cekinov . 3x pro ceed? Pa zraven se 3x garmin? Pa bodi malo realen pri odgovoru.

Se opravičujem tale stavčna zveza mi ni šla najbolš (predvidevam da kaka štajerščina)........kaj bi si kupil......kupil bi si i30 1.6 CRDI 115KM z max opremo!

Zakaj bi vzel ta motor??? Zato ker ma ketno namest jermenov ( 2.0 CRDI 140KM ma že jermene in DPF)...odpadejo dragi servisi.......in ker NIMA DPF filtra ( olje te pride skor tolk k servis) kot 1,6CRDI 130KM ( že ima DPF) različica........Pač slabe izkušnje pr kolegu k ma VAG VWja 2.0TDI DPF in zarad tega DPF tolk debelo servisno knjigo in zgodovino v računalniku da ga že težko proda za normalne $$$

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Enako velja za KIO...ker so isti motorji...isto podvozje...da ne bo kdo zdei mislu da smo pršl iz debate o KII na Hyundaia!

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Taka bi bla izbira če bi meu $$$ tko kt si me vprašu.......realnost na katero ciljam bo pa 1.4 al pa 1.6 bencinar i30 al pa Ceed......nevem kjer motor bi bil boljši in kaka life al pa comfort oprema! Za več muzike ne bo $$$
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Za 11 jurjev ne boš dobil nič. Sploh pa ne pri Oplu. So prodajal za 10 jurjev astro classic, ki pa je daleč od tega.
Ceed je dokaj nov model, tko da facelifta po mojem še en cajt ne bo.

V glavnem, če te motijo korejci, boš moral iskat kje drugje in to v rangu 15+ jurjev. Vsaj tko je bilo kak mesec nazaj, ko sem jaz kupoval.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Aha ql....me ker po preteku garancije menjaš samo olje in oljni filter.....na ostalo lah pozabš
smile-1.gif

Pr moji lantri mam pa zdele v roku leta menjavo jermenov na grbi...kar me ne osrečuje
smile-1.gif

Pr kilometrih ki jih mam namen narest z enim avtom ( nisem tak tip da bi se mogu vn metat z zadnjim modelom avta) to pomeni 2x menjavo na življensko dobo avta.........pa tud 1.8 mi je odveč tankat......raje imam manjšo porabo čez celo leto namest super zmogljivosti ki jih rabš 3x na leto (ČE). Tko da ql 1.4 pol :D

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
1,6 od kie bolj nezvezno vleče (buta) kot vw 1,9

menjalnik tudi ni noben biser

sedeži tudi ne

občutek na volanu je umeten