Kia Pro_ceed

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
za butanje ne bo držal k sm se iz i30 dizla usedu v VWja sm mislu da je VW z zabasanim EGRjem......do 1500 obratov je traktor nad 1500 pa zalima do 2000 obratov.....pa je tud traktor zaradi resoniranja WANNABE carbon imitacije na armaturi (altea)
smile-1.gif

Menjalnik je čist OK ( pr hiši je to že 4ti hyundai zapored) tko da vrjem menjalnik je svetlobna leta naprej od prejšnjih in je biser razen rikverc učasih mal na trdo not spravš! Namažeš z kako teflonskomastjo in je bolš!

Sedeži pr usnjeni varjanti so skor reccaro (sprednja dva....na zadnji klopi pa mal drsiš )....mogoče uni navadni lah da so krneki!

Mogoče za volan se strinjam...je elektronski...pa zato zgubiš mal informacij iz ceste....maš iste pr VAG grupi za 20k++
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
NI glih čist tako, ampak ok
smile-1.gif

Vsak svoje hvali, mene cee'd ni razočaral za to ceno, vendar se počasi tudi že korejci zavedajo svoje "kvalitete" in jim počasi a vztrajno višajo ceno.

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Ja na žalost to z višanjem cene tud mene mot....ma sj pol bojo pa kitajci pršl pa bojo 1x tud z normalno ceno za velik varnosti prlezl....in 1x s5 naprej...pa bo spet kak XY pršu pa bo neki cajta ugoden.......pol bo pa etak atomska padla pa bomo flinstonsi na drvenih kolesih...pa počas na kamnita...pa 1x se bo Mr. Dunlop pojavu pa bojo s5 gumjasta
smile-1.gif

BtW prim plastičen MINI (druzga se ne da rečt) volan pr altei kdai v roke.....mmmmm what a feeling...in to za cca 20k....bla z avtomatsko klimo abs air bagi
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
In to z tok tok plastiko in carbonskimi dodatki ki resonirajo ( mela je pa 18.000k kilometrov)

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Mami gleda ta avto in daleč od tega, da bi koga motila znamka. Lhk rečem, da je to prvi poševnooki avto, ki mi je všeč.
smile-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Za 11 jurjev ne boš dobil nič. Sploh pa ne pri Oplu. So prodajal za 10 jurjev astro classic, ki pa je daleč od tega.
Ceed je dokaj nov model, tko da facelifta po mojem še en cajt ne bo.

V glavnem, če te motijo korejci, boš moral iskat kje drugje in to v rangu 15+ jurjev. Vsaj tko je bilo kak mesec nazaj, ko sem jaz kupoval.

Facelift 2010 bo

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Eh ne bomo čakal.
smile-1.gif
Kaj pol, bi se dal na tisti 10.490 še kakšen dodaten popust dobit, glede na to, da bo drugo leto FL. :D

Sergio, vidim, da si lastiš ta avto. Povej čim več prosim.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Za 11 jurjev ne boš dobil nič. Sploh pa ne pri Oplu. So prodajal za 10 jurjev astro classic, ki pa je daleč od tega.
Ceed je dokaj nov model, tko da facelifta po mojem še en cajt ne bo.

V glavnem, če te motijo korejci, boš moral iskat kje drugje in to v rangu 15+ jurjev. Vsaj tko je bilo kak mesec nazaj, ko sem jaz kupoval.

No ja..
smile-1.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2411514&show=1

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

dejstvo je da je konkurenca dražja za vsaj 2-3k € z podobno opremo in švohnejšim motorjem,nekateri tudi neupravičeno več(VW),če gledamo vstopne modele.
avto v rangu golfa z 6xAB in klimo za 10k € boljši skoraj ne more biti.oblikovno je avto zelo in.kia ti da grancijo da bo krila stroške izrednih servisov vsaj 5 let na cel avto na motor in menjalnik pa 7 let.dvomim da bi si upali kaj takega brez da bi vedeli v kaj se spuščajo

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Eh ne bomo čakal.
smile-1.gif
Kaj pol, bi se dal na tisti 10.490 še kakšen dodaten popust dobit, glede na to, da bo drugo leto FL. :D

Sergio, vidim, da si lastiš ta avto. Povej čim več prosim.
smile-1.gif

Jaz imam 2.0 crdi-ja, je takrat prisel se 18k eur, ko sem ga vzel.

V enem letu 31.000 prevoženih, načeloma brez problemov (nek čriček se pojavi pri 130+ km/h, pa še nisem točno ugotovil kje, pa morajo mi pogledati voznikov stol, ima par milimetrov lufta), samo redni servis in tankanje
smile-1.gif

Razen tega da je sicer za 140 konjev nepremičnina, mi je avto super
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:

načeloma brez problemov (nek čriček se pojavi pri 130+ km/h, pa še nisem točno ugotovil kje,

Sovoznikov predal? Tm pr haklcih k se zapre dobi mal lufta....pa mal nastavš pa zgine!

Kamele0N

23. jul 2008
42.062
5.659
113
Jap točno tak....zdeimajo etak usi podobne......mal so vogali drugačni pa tipke...to je pa tud vsa razlika med ključi
smile-1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz... na zadnjem testu 14 vozil "golfovega" razreda v Auto moto sportu so naredili test... 14 vozil.. ukinili so jim price/whatyouget ....

1.golf
2. a3
3 seat leon
4. bmw 1
.
,
,
13 fiat bravo
14. kia ceed

lp

Nazadnje urejeno:

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16

3 avti VAG koncerna med prvimi štirimi v nemški reviji...
hysterical-1.gif

klik

edit: se pa splača prebrati komentarje

Nazadnje urejeno:

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Berem v včerajšnjem Delu kjer je ena naša upokojenka (sicer lastnica Audi A3) testirala i30 (recimo, da je to bratranec od ceeda). Pravi, da se pri zaviranju na polno pri 180 km/h A3 obnaša precej bolj stabilno.

Tako, da veste
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:

vse ostalo je še kar

Kaj je še pol "ostalo" če je večina zaqrac tako si napisal?

Na topik:

Sej se negre dober/slab avto, gre se zato, da moreš met tolko samospoštovanja, da si ne "narediš" korejca.
To je isto kot da bi na rojstni dan nesel doma prešano vino namesto konjaka. Take stvari se enostavno NE delajo.
Ne rečem da je slab avto, gre se zato da korejcev nebomo vozli, ker dovolj pridno delam, da si lahko kupim kaj druga.
Zakaj bi recimo kupoval pro_cedevito če za podoben dinar dobim recimo ibico, ki je zdaj popolnoma svež model.

Za čist podoben denar dobim novo opel astro z zlato garancijo, novega fokusa, novega kliota z jebeno GT oznako in 140 konji,
če si malo bol odfukan tip človeka imaš fiata 500, nov model polota in še in še,... Da ne govorim, da bi vzel raje kaki
2 leti minimalno rabljenega passata dizla z polno opremo,...

Mah, nikoli nebom razumel korejskega nakupa.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Berem v včerajšnjem Delu kjer je ena naša upokojenka (sicer lastnica Audi A3) testirala i30 (recimo, da je to bratranec od ceeda). Pravi, da se pri zaviranju na polno pri 180 km/h A3 obnaša precej bolj stabilno.

Tako, da veste
hysterical-1.gif

Sej pa to je logično, nenazadnje je težji, širši, ima boljše bremze, boljše podvozje, boljše gume, in je tudi bil vrjetno dost bolj
prilagojen taki vožnji kot pa pro_cedevita z masovne produkcije.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:

načeloma brez problemov (nek čriček se pojavi pri 130+ km/h, pa še nisem točno ugotovil kje,

Sovoznikov predal? Tm pr haklcih k se zapre dobi mal lufta....pa mal nastavš pa zgine!

Ne, nekaj more bit povezano s sprednjo šipo, ker je začelo ropotati na dan, ko sem ga prevzel ko so mi šipo menjali zaradi kamenčka.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.