Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Ne še. Ti pa lahko povem, da so servisi IZREDNO dragi. Servis na 15.000 km je 266€ ali po starem 63840 SIT. Ni čudno da dajo garancijo 5 let, če pa fukneš polovico denarja nazaj na servis.
Malo si poglej KIA forum ... meni se ne zdi vse tako dobro,kot zgleda na prvi pogled.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Ne še. Ti pa lahko povem, da so servisi IZREDNO dragi. Servis na 15.000 km je 266€ ali po starem 63840 SIT. Ni čudno da dajo garancijo 5 let, če pa fukneš polovico denarja nazaj na servis.
Malo si poglej KIA forum ... meni se ne zdi vse tako dobro,kot zgleda na prvi pogled.
sajni nujno da more biti avto servisiran na kiinem servisu če hočeš da obdržati garancijo
Vir?Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Citat:
Uporabnik Tazzz pravi:
Vir?Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Sam imam Kio cee'd, prvi servis (pri 11k km) po enem letu me je na pooblaščenem servisu prišel 145 eur.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Ga je še kdo vozil?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Ga je še kdo vozil?
Ne, ker me ljudje poznajo v mestu.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Ga je še kdo vozil, dizla mogoče? Me zanima še kakšno mnenje...
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Če bo, bo bel, 100%.
Pa načeloma mi ni sploh ni napačna izdelava, samo spet bolj kot premišljujem ceno, bolj vidim da spet ni tok zelo poceni, kot zgleda (glede na to, da ne dajejo nekih popustov na zadevo)...