KszNo ja, če si postaviš 50k limita in se potem tako ali tako stegneš do 55k. Potem je tistih 60k problem. Pa ne zato, ker bi bilo 5k razlike, ampak zato, ker je naenkrat že 10k razlike.
Kje je potem razlika? V DMV?V nemciji se ga pa drugace dobi za manj kot 40.
Pa ne AWD
V Nemčiji? Ali je kaj drugega razlika?DMV je drobiž!
Nekaj v subvenciji, nekaj pa najbrz tudi v noriji za električnimi avti. Ki pa j nemciji zaradi (3*) visje cene elektrike zagotovo manjsa. Dokler bo narod v vrsti cakal za avtomobile kot v casu socializma, proizvajalci ne bodo z minusom prodajali avtov.Kje je potem razlika? V DMV?
Pri prvi je odbita nemška subvencija BAFA. Ne vem pa koliko je.Ce mi je tista cena za 40 se nekajo jasna, mi pa ni ta za 32
Ali pa 36 z močnejšim motorjem in 77kwh baterijo.
Pri nas je niro s srednja.opremo toliko
Zakaj imam nekje v glavi da po 6 mesecih avto lahko izvozis.....?Pri prvi je odbita nemška subvencija BAFA. Ne vem pa koliko je.
drugače pa, a misliš da bo v DE cena nivoju nemških premij? Gor to malokdo povoha
V D ni DMV, pri nas je za EV drobiž, če sploh.V Nemčiji? Ali je kaj drugega razlika?
Rok za prodajo je po novem 9 mesecev.Zakaj imam nekje v glavi da po 6 mesecih avto lahko izvozis.....?
Pri nas smo pa vsi slinasti, pa je skoraj 60 jurjev
Evo 4x4 za 38...
Ja, ampak to se folk gori nič ne sekira, ker se vidi, da je prvi lastnik samo par dni. Vsi vedo za kaj gre.Zanimivo. Torej, ce kupis, si drugi lastnik?
Pa so sploh kaksne pametne variante za leasing iz Slovenije? Ali res omejeno izkljucno na njihov trg?Ja, ampak to se folk gori nič ne sekira, ker se vidi, da je prvi lastnik samo par dni. Vsi vedo za kaj gre.
Kako dolgo pa mora biti Nemc lastnik?Ne more Slovenec gori dobit eko popusta.
9 mesecev! Sem napisal zgoraj.Trenutno pol leta. Bodo pa gotovo podaljšali rok, ker se trenutne razmere močno izkorišča.
Ne vem, od kje ti ta podatek... na njihovi uradni strani, ki jo redno posodabljajo, še vedno piše 6 mesecev.9 mesecev! Sem napisal zgoraj.
Bundesanteil inkl.Innovationsprämie (Nettolistenpreis unter 40.000 Euro) | Bundesanteil inkl.Innovationsprämie (Nettolistenpreis über 40.000 Euro) | Mindesthaltedauer | |
---|---|---|---|
Kauf | 6.000 EUR | 5.000 EUR | 6 Monate |
Die Mindesthaltedauer beim Leasing erhöht sich von bisher 6 Monate auf 12 Monate bei einer Laufzeit von 12 bis 23 Monaten bzw. 24 Monate bei einer Laufzeit über 23 Monate. Bei Laufzeiten von 6 bis 11 Monaten bleibt die Mindesthaltedauer bei 6 Monate.