Kia Ceed 2013

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Pa ima kia lučko pri kozmetičnem ogledalu v senčnikih?
cheer.gif

Vsekakor pa kdor primerja highline opremo napram Kii verjetno ni kupec Kie. Namreč highline oprema pomeni max. možen prestiž interiorja kar verjamem da kupci Kie ne cenijo (in logično če iščeš najcenjši avto niti tega ne potrebuješ).

Žalostno, da je Highline golf slabše opremljen kot Kia.... Lučka v kozmetičnem ogledalu me ne gane oz. sigurno nebi prevagala tehtnice pri nakupu
smile-1.gif

Kakšen prestiž neki... če je treba za vsako "prestižno" stvar lepo seči v žep...

LP

Dvopodročna klima bi prevagala?
Izvoli
img_1054_1_gallery960x700.jpg

lp,m

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Pa ima kia lučko pri kozmetičnem ogledalu v senčnikih?
cheer.gif

Vsekakor pa kdor primerja highline opremo napram Kii verjetno ni kupec Kie. Namreč highline oprema pomeni max. možen prestiž interiorja kar verjamem da kupci Kie ne cenijo (in logično če iščeš najcenjši avto niti tega ne potrebuješ).

Žalostno, da je Highline golf slabše opremljen kot Kia.... Lučka v kozmetičnem ogledalu me ne gane oz. sigurno nebi prevagala tehtnice pri nakupu
smile-1.gif

Kakšen prestiž neki... če je treba za vsako "prestižno" stvar lepo seči v žep...

LP

Dvopodročna klima bi prevagala?
Izvoli
img_1054_1_gallery960x700.jpg

lp,m

Seveda za doplačilo
smirk-1.gif

LP
1427779-golf3.JPG

Priponke

• 1427779-golf3.JPG
    1427779-golf3.JPG
    35,3 KB · Ogledi: 112

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Točno tako! In to ne za mali denar.... Isto opremljen golf je še dosti dražji....

PS: Najprej se saj prepričaj kaj vsebuje standardni Higline paket potem pa komentiraj
wink-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
A ni forum namenjen izmenjavi mnenj/izkušenj/nasvetov?
Če me bo kdaj kaj zanimalo se bom drugje pozanimal, potem bom pa pameten na forumu.
Ti pa uživaj v dejstvu da si imel ti prav jaz pa narobe.

Lep dan ti želim

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
super, in to za 10 km na dan al neki takega, če me spet spomin ne vara.

Vara te, verjetno te, glede na to kako si glup, tudi punca..tako da ji ne zameri, ko ti prizna.

9,5L in menjava službe-30k km na leto.

Nazadnje uredil moderator:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Tole sploh ni avtomatska klima?

Golf mora biti, pa magar brez koles in volana, maš le Golfa..
cool-1.gif

Jaz ne bi šel iz hiše, če bi bil tak revež kot ste nekateri.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
očitno sem dolga leta živel v zmoti.
@klekej: Če ima klimatska naprava tipko auto, je avtomatska.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
ksz.... 10 strani.... cene ni pa noben nalepil, se ve koliko bo?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Kaj pa fora z ekrančkom? Al ga samo jaz ne vidim? Polavtomatska torej?
grin1.gif
Kaj ni takale v unih akcijskih Octaviah? In kolikor vem sej ji ne reče avtomatska.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ni na tebe letelo, bolj na kia loverje, ki se tolažijo, da golf nima avtomatske klime, ker nima posebej ekrančka zato sem pa napisal "ksz".
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
ksz

Ko sem nahitro preletel tole temo sem res dobil občutek, da je KIA precej napredovala. Včasih so se zagovorniki VW ščitili pred raznimi Škodami in Seati in gor metali nekvalitetne materjale in bolj površno izdelavo. Korejci takrat sploh niso bili v isti ligi ... Zdaj pa pride ven "kr ena" KIA in je v luftu cel VW klub Slovenije, ki se na vse pretege trudi zagovarjat precenjenega golfa.
hysterical-1.gif

Na misel mi pride znanec, ki se je ob pogledu na Lambota trepljal po prsih, češ: to je pa iz "iste" fabrke k moj golf. Vse je VW. Das Auto!
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
obrazlozi pol to razliko v voznji. ajde

Golf je boljše zvočno izoliran, ima boljšo lego, bolj komunikativen volan, vzmetenje lepše "pobira" luknje na cesti, ima bolj prožen motor, 6 stopenjski menjalnik, ki konkretno pripomore k udobju in porabi na avtocesti, notranjost kvalitetneje sestavljena ter posledično čez xxxxx km manj čričkasta kot pri ceedu in še bi lahko našteval.

Kdor tega v vožnji ne opazi preprosto nima pojma o avtih in je tako ali tako vseeno kaj kupi.

stig2.jpg