Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz
. 13 strani debate, bolj buzeriranja o VW-ju ....
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Ekrančke ima avtomatska klima v golfu 5, v 6 je taka
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
eni pravite da se kie prodajajo dobro zaradi garancije.zdej pa mene zanima če je to res zakaj recimo če že govorimo o VW ne da isto 7 let garancije pod enakimi pogoji ali kot v use celo 9 let garancije.bi se VW še bolje prodajal.ali smo sedaj prišli do tega da je poceni lahko tudi kvalitetno narejeno oziroma to ni poceni ampak neka normalna cena in da vas drugi proizvajalci nategujejo s cenami
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
4 drugače..ja, Climatronic za doplačilo.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
eni pravite da se kie prodajajo dobro zaradi garancije.zdej pa mene zanima če je to res zakaj recimo če že govorimo o VW ne da isto 7 let garancije pod enakimi pogoji ali kot v use celo 9 let garancije.bi se VW še bolje prodajal.ali smo sedaj prišli do tega da je poceni lahko tudi kvalitetno narejeno oziroma to ni poceni ampak neka normalna cena in da vas drugi proizvajalci nategujejo s cenami
še vedno me zanima zakaj pri recimo pri VW ni tako
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....
še vedno me zanima zakaj pri recimo pri VW ni tako
Marketing; izdelku dodaš dodano vrednost. V tem primeru garancija. VWju, ko ga ravno omenjaš tega ne potrebuje.
Citat:
Prepričan ne morem biti, ker ne sledim tej branži. VW ima svoj tržni delež, očitno je, da je zadovoljen s to številko. Kia pa ni...in na ta način si želi večjega kosa torte.
Samo to je na daljši rok dvorezen meč.