Kia Ceed 2013

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Drugače, če bi dobro prebral, bi videl, da golf v paketu Highline ima avto klimo... Napram Kii, ki ima dvopodročno. Slika zgoraj je pa Climatronic- za doplačilo

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz

hysterical-1.gif
. 13 strani debate, bolj buzeriranja o Kii....

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
bzu-gquali.png

To je naknadno vgrajeno, znucano, optična varka ali je samo za Volkswagen predrago vgradit plastiko z enako teksturo po celi armaturki?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Ekrančke ima avtomatska klima v golfu 5, v 6 je taka
2048797268.jpg

Pravzaprav dosti brezveze, da za ta denar nima LCD ekrana. VW tukaj ni dosti razmišljal, starejši kmetje ne vidijo več tako dobro, prav oni pa so ciljna skupina.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....

eni pravite da se kie prodajajo dobro zaradi garancije.zdej pa mene zanima če je to res zakaj recimo če že govorimo o VW ne da isto 7 let garancije pod enakimi pogoji ali kot v use celo 9 let garancije.bi se VW še bolje prodajal.ali smo sedaj prišli do tega da je poceni lahko tudi kvalitetno narejeno oziroma to ni poceni ampak neka normalna cena in da vas drugi proizvajalci nategujejo s cenami
tongue-1.gif

še vedno me zanima zakaj pri recimo pri VW ni tako

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....

eni pravite da se kie prodajajo dobro zaradi garancije.zdej pa mene zanima če je to res zakaj recimo če že govorimo o VW ne da isto 7 let garancije pod enakimi pogoji ali kot v use celo 9 let garancije.bi se VW še bolje prodajal.ali smo sedaj prišli do tega da je poceni lahko tudi kvalitetno narejeno oziroma to ni poceni ampak neka normalna cena in da vas drugi proizvajalci nategujejo s cenami
tongue-1.gif

Marketing; izdelku dodaš dodano vrednost. V tem primeru garancija. VWju, ko ga ravno omenjaš tega ne potrebuje.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz....

tongue-1.gif

Marketing; izdelku dodaš dodano vrednost. V tem primeru garancija. VWju, ko ga ravno omenjaš tega ne potrebuje.

si prepričan.ali pa ne upajo in se bojijo da po 5 letih bodo morali častiti kak dsg ali kaj drugega.ker če bi dodali 7let na golfa bi ga marsikdo še rajši vzel

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Tisto je ekran od radia rcd510 (doplačilo), ki lahko pač prikazuje tudi podatke od klime, pri hajlajn je notri rcd310...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Prepričan ne morem biti, ker ne sledim tej branži. VW ima svoj tržni delež, očitno je, da je zadovoljen s to številko. Kia pa ni...in na ta način si želi večjega kosa torte.
Samo to je na daljši rok dvorezen meč.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
No torej pri "navadni" avtomatski klimi nimaš ekrana na radiu. Treba še to doplačat..

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Pa saj radio kaže tisto, kar vidiš 5cm pod radiem.... klima dela isto al maš narisano na radiu al ne
smirk-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Prepričan ne morem biti, ker ne sledim tej branži. VW ima svoj tržni delež, očitno je, da je zadovoljen s to številko. Kia pa ni...in na ta način si želi večjega kosa torte.
Samo to je na daljši rok dvorezen meč.

če pogeldamo tudi hyundai sledi kii z garancijo pa je bolje prodajan po svetu kot VW(ne VAG).in iz lastnih izkušenj z VW dvomim da so sploh kdaj pomsilili da bi dal več kot 5 let garancije.odkar vem zase fotr nabavlja VW nekaj tega se je preselilo tudi na ostale člane družine razen name.in zadnjih 10 let je z omenjeno znamko kar precej težav.šel dsg,v garanciji padla ketna,releji in obvolanska stikala crkavajo...