Kdor pride od zunaj, se mora držati pravil

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
iz ust slovenskih ideologov in intelektualcev sem slišal kar nekaj takih lepi

danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan...in ene ze 15 let tlaci mora
pridružimo se natu, nam bo bolje, bomo varni..pa se vojska likvidira sama, stroški so pa na avrni strani. vedno enako enormno visoki
evropa je naša prihodnost, prost pretok blaga in ljudi...pa smo lep čas čakal na resnico
jugoslavije ne rabimo. je samo nepomeben trg. mi bomo izvažali na azhod...danes gospodarstveniki crkujejo in ližejo pete južnjakom, da bi imeli trg
zaradi posredovanja rusije v čečeniji smo v kremelj poslali protesno noto..še dobr da kremelj ni potepuške pse moskve poslal v slovenijo. bog ne daj eno moskovsko četrt proletarcev
ivana kramberjgerja je ustrelil neprištevni... zanimiv poimenovanje za obveščevalce.

bi špe kako nebulozo rad. a ja..tole malo švico sem pozabil. no. roko an srce smo vedno bolj veliki vatikan

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.478
449
83
Reče stari priseljenec novemu priseljencu: "tole mi naret". In on fizični radnik ponovi "minaret?" in zgradi karkoli že. Pogovor sliši avtohtoni prebivalec in če mu rezultat ni všeč, tem minaretom in njihovim graditeljem napove križarsko vojno.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za druge kot cerkveni zvok, nezaželjen in moteč hrup.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

Pri prebiranju članka, ne je zmotilo to, da je predstavnik musliæev izjavil, da se sedaj oni počutijo "zasovraženo" in da se boji, da ne bo šrišlo do izgredov, terorističnih napadov....
Problem je , kot je že coolpower napisal, v prevelikem liberalizmu v evropi. Muslimani bodo(znajo) prevzeti evropo v roku desetletja s prej omenjeno ahilovo peto evropskega sistema.
To pa ni dobro. Imam občutek, da bo sčasoma tole še zelo pereča in boleča tema za vse nas....

še to; švicarji imajo že leta in leta velike probleme s turki in ExYugoslavish-i...in tole je sodu zbilo dno...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Musliči takoj grozijo, če kdo dreza v njihovo pravljico, kar kaže da je zadeva res nevarna.

Saj pravim. Tu gre za problem demokracije in nedemokratične religije. To dvoje ne gre skupaj in eni očitno ne razumejo, da vse ni dovoljeno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
swiss-neo-nazis.jpg

cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Zadeva je še bolj resna, ker muslimanom ne morš nič dopovedat, še bolj pa zacvilijo, čim jim kaj ni pogodu....
Napadi, terorizem.....dokaz , da je njihov mali um prizadet in je treba na ta način si povečevat ego. Budalisti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne pozabit, da je zlati zlatko, strelec odločilnega gola..zeleni

Ni, on je "naš".... kdor ne skace ni Slovenc', itd.... Isto kot SuljanoviÆ, samo cisto drugace.
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To kaj je kdo privat je njegova stvar. Tudi drugi Zlatko je polšipi, dokler so zadeve doma in ne posegajo v pravice in mir drugih ter ne gre za kršitve zakonov, je ok. Praviva do zasebnosti in veroizpovedi.

Problem je, ker si eni narobe razlagajo pravico javnega izražanja veroizpovedi in združevanja. Imajo idejo, da je potrebno kar vse pozidati, orutati, zvoniti na 15 minut in tako dalje.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sam zakaj se mi s tem ne ukvarjamo doma

in kdo je kriv eu, da je priznal bih, kosovo itd.. malo pozno je za jokanje.

Ni še prepozno za jokanje....upam... Tole mešanje narodnosti in verskih prepričanj ne gre skupaj....to je že g.Darwin vedel, ko je križal fižolčke, če karikiram... in to Evropa in naš Pahorček s svojo liberalnostjo dela

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:

iæ-i ne bodo nikoli naši...za mene. Ga ni človeka, ki ga poznam na iæ, ki je v stiski vedno potegnil s svojimi...in tukaj se za mene konča.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Ni, on je "naš".... kdor ne skace ni Slovenc', itd.... Isto kot SuljanoviÆ, samo cisto drugace.
cheer.gif
in kaj bi rada vidva povedala???

a mislita, da sta s tem "provociranjem" kaj boljsa kot uni na sliki, ki si jo zalimal v to temo
sprasujem se.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.105
1.882
113
Emona / Carnium
Zanimivo, da kadar sem bil v Bosni, so se mi zdeli minareti, dimije in feredže del življenja in kulture. Torej od nekdaj se mi je zdelo, da je to normalno. Tudi danes se mi zdi tako. Ne zdi se mi pa normalno, da je prakticiranje šeriatskega prava (čeprav se je že prej prakticiralo) postalo skoraj nekakšna modna muha in se mladi odločajo za takšen način življenja. Tukaj zakoni islama nevarno trčijo z zakoni zahodnega sveta...

I

Izbrisan uporabnik #488

V Bosni so muslimani in ko jaz grem tja si tazadnjo vedno umijem z vodo (hec).
Kot je naslov v tej temi. Ko prideš drugam, si spodoben in se obnašaš po njihovih pravilih, enako velja za obiskovalce, ki pridejo k nam.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik softi pravi:

aja, ce ze v neskoncnost ponavljas
uf-1.gif

vecina poznavalcev, tudi tujih, pravi, da je odlocilen gol dosegel Pecnik, to je gol, ki je Slovenijo vrnil v igro in ji dal upanje