Kdaj lahko rečemo, da nas je doletela revščina?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
p*čka materna, pa jaz sn večji klošar kot sem si mislo... Tu ma ja vsak svojo hišo eni celo dve, sam pa niti mansarde ne premorem,...

Nisi ti sin po poklicu?

Ti bo ata kupil stanovanje...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?

V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
evil.gif

aha, tukaj je finta, da sem sam- na jago hodim, kurbam se rad, plača je slaba, ker skos visim na alterju, sam 1 bajto imam,
wink-1.gif

od zdaj naprej si ti moj vzornik, lahko?
tongue-1.gif

Pa ne more imet major za vzornika nižjega po činu.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Se strinjam.

Sem za vikend mojo malo žical, da bi pri zadnjih vratih vstopil, pa je rekla da še nisem prneso tak dragega darila da bi to odobrila...

Sn samo gledal WTF?!!
shocked-1.gif

Nauk: reveži nebomo nikol skusli analnega seksa.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?

V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
evil.gif

aha, tukaj je finta, da sem sam- na jago hodim, kurbam se rad, plača je slaba, ker skos visim na alterju, sam 1 bajto imam,
wink-1.gif

od zdaj naprej si ti moj vzornik, lahko?
tongue-1.gif

Pa ne more imet major za vzornika nižjega po činu.
evil.gif
nižji čin imaš?
shocked-1.gif
glede na našteto sem mislil, da si najmanj general LOL

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Tole temo sem prebral in ugotovil, da si ti tle še najsrečnež. Če ne boš mogel več šihta met, ti še vzet nimajo kaj, ker itak nič nimaš
grin1.gif
.
Z mojo mama nekaj hektarjev zemlje, stro bajto+štalco in kozolc (mislim, da še stoji). Če zgubim šiht, mi to poberejo, ker mam kredit.
Kaj bodo pa teb vzel.
Sam dokler razmišljaš o uri za 2.500+, pol, roko na srce, si lahko srečen.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj pa zemlje ne prepišeš na sestro/brata/očeta/mamo?

V primeru ločitve še boš to mogo delit. Bodi pameten. Če zgubiš šiht pa ti nebodo nič pobrali, če nimaš na hipoteko,
ker je kredit zavarovan (kar tut plačuješ).

Je pa res da vzet mi nimajo kaj, sicer pa niti nevem zakaj bi mi, se še vedno kak zvlečem - začasno.

No kakorkoli; upam da nebodo ne tebi ne meni nič nikoli prišli rubit.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
pravis, da nimas za poloznice, v sosednji temi pa ponujas 500 eur?

Malcolm je razdvojena osebnost. Imaš Malcolma, ki je bogat in njegov alter, ki je reven. Nekako tako kot v filmu Fight Club, če se spomnete.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
pravis, da nimas za poloznice, v sosednji temi pa ponujas 500 eur?

Malcolm je razdvojena osebnost. Imaš Malcolma, ki je bogat in njegov alter, ki je reven. Nekako tako kot v filmu Fight Club, če se spomnete.

Če sn razdvojen, pol mamo malkoma ki dela in malkoma ki pije, bogatega pa niti slučajno. Edino če se med bogataše kvalificiram
z zdravjem, veseljem in povprečno lepim qrcem.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Zakaj pa bi mogu met svoje stanovanje, če si v najemu se lahko vsak let al še prej seliš kamorkoli.
Če bi slučajno bil kreditno sposoben veš koliko obresti bi preplačal in, če misliš, da boš z minimalno plačo našparal za stanovanje se POŠTENO MOTIŠ MORDA BOŠ MORAL šparat še v grobu.

Torej majhen izračun
500 evrov na mesec*12= 6000 evrov
Torej 10 let pa imaš 60.000 evrov ven pa jih bi dobil 80.000 evrov.....bratranec je takoel našparal 100.000 evrov .....20 let. Plača trenutna mislim da 1500 evrov včasih 800 evrov potem je naraščala (leto 1990-2010).
Nima pa ne punce, živel do XX let pri tastarih, hrana pri tastarih, VSE tud polžnice edino avto kril sam.

Bom ti jaz naredil pravilen izračun, ker vidim, da maš z matematiko probleme
stupid-1.gif

Dva delata in vsak mesec od plače data vstran skupaj 600€ je to:

12x600= 7200 evrov na leto
+
300 evrov, ki jih zasluži na 2 tedna= 600 na mesec x 12= 7200 evrov na leto

se pravi:

7200+7200= 14.400 evrov na leto

Stanovanje pravi, da stane 60.000 evrov:

60.000:14.400=4,14 leta

Da povzamem-Malcolm bi v 4 letih lahko prišel do svojega lastnega stanovanja, če bi mel punco s katero bi skupaj šparala in bi se odrekla nepotrebnim vsakoprazničnim dopustovanjem in moral bi še samo 4 leta hodit na fuš. In po 4 letih bi si Malcolm lahko brezskrbno privoščil dopuste, ker ne bi rabil plačevati drage najemnine saj bi stanovanje bilo njegovo!

Malcolm v 4 letih si na zeleni veji, samo eno pridno deklino si poiščeš pa je
grin1.gif

bonk.gif

Ti nisi resen in koliko bi moral meti človek plačo.
2000 evrov.

Hrana, položnice, kak dopsut + bencin +++++ pa ti bodo palčali starši ane.

STOPI na REALAN TLA.
NISMO ŠVICARJI

Sicer je vse možno, lahko na mesec zaslužiš komat 2000 evrov, ampak raje prej stop na relana tla za "sanjat "je še prehitro

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja šlo bi že, ampak to je 4 leta brez vsakega večjega stroška, da stanujeta oba pri starših se tam hranita, brez dopustov
samo garanje,... Hudiča to se še skregam z babo! Bi pa šlo po nekih osnovah.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.705
9.912
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ja saj to sem samo htel povedat, da bi 4-5 let jebal ježa ampak se pa teoretično da
smile-1.gif

kak je že ono, da je razlika med prakso pa teorijo, večja v praksi kot v teoriji

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Zakaj potem ne rečete, da bi se zaslužli stanoavnje v enem letu, teoretično bi šlo mogoče še prej kak LOTO ali pa na tak ančin kot Zidar, ko je kradel na vse možne načine.