Citat:
p*čka materna, pa jaz sn večji klošar kot sem si mislo... Tu ma ja vsak svojo hišo eni celo dve, sam pa niti mansarde ne premorem,...
Nisi ti sin po poklicu?
Ti bo ata kupil stanovanje...
Citat:
p*čka materna, pa jaz sn večji klošar kot sem si mislo... Tu ma ja vsak svojo hišo eni celo dve, sam pa niti mansarde ne premorem,...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mi že ene 15 let nismo meli svojga avta.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
aha, tukaj je finta, da sem sam- na jago hodim, kurbam se rad, plača je slaba, ker skos visim na alterju, sam 1 bajto imam,
od zdaj naprej si ti moj vzornik, lahko?
nižji čin imaš?Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
aha, tukaj je finta, da sem sam- na jago hodim, kurbam se rad, plača je slaba, ker skos visim na alterju, sam 1 bajto imam,
od zdaj naprej si ti moj vzornik, lahko?
Pa ne more imet major za vzornika nižjega po činu.
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
pravis, da nimas za poloznice, v sosednji temi pa ponujas 500 eur?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Malcolm je razdvojena osebnost. Imaš Malcolma, ki je bogat in njegov alter, ki je reven. Nekako tako kot v filmu Fight Club, če se spomnete.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Zakaj pa bi mogu met svoje stanovanje, če si v najemu se lahko vsak let al še prej seliš kamorkoli.
Če bi slučajno bil kreditno sposoben veš koliko obresti bi preplačal in, če misliš, da boš z minimalno plačo našparal za stanovanje se POŠTENO MOTIŠ MORDA BOŠ MORAL šparat še v grobu.
Torej majhen izračun
500 evrov na mesec*12= 6000 evrov
Torej 10 let pa imaš 60.000 evrov ven pa jih bi dobil 80.000 evrov.....bratranec je takoel našparal 100.000 evrov .....20 let. Plača trenutna mislim da 1500 evrov včasih 800 evrov potem je naraščala (leto 1990-2010).
Nima pa ne punce, živel do XX let pri tastarih, hrana pri tastarih, VSE tud polžnice edino avto kril sam.
Bom ti jaz naredil pravilen izračun, ker vidim, da maš z matematiko probleme
Dva delata in vsak mesec od plače data vstran skupaj 600€ je to:
12x600= 7200 evrov na leto
+
300 evrov, ki jih zasluži na 2 tedna= 600 na mesec x 12= 7200 evrov na leto
se pravi:
7200+7200= 14.400 evrov na leto
Stanovanje pravi, da stane 60.000 evrov:
60.000:14.400=4,14 leta
Da povzamem-Malcolm bi v 4 letih lahko prišel do svojega lastnega stanovanja, če bi mel punco s katero bi skupaj šparala in bi se odrekla nepotrebnim vsakoprazničnim dopustovanjem in moral bi še samo 4 leta hodit na fuš. In po 4 letih bi si Malcolm lahko brezskrbno privoščil dopuste, ker ne bi rabil plačevati drage najemnine saj bi stanovanje bilo njegovo!
Malcolm v 4 letih si na zeleni veji, samo eno pridno deklino si poiščeš pa je
Citat:
Ja saj to sem samo htel povedat, da bi 4-5 let jebal ježa ampak se pa teoretično da
Citat:
Ja saj to sem samo htel povedat, da bi 4-5 let jebal ježa ampak se pa teoretično da