Citat:
Uporabnik tomi pravi:
in kaki je načrt?
jaz bom 25 čez en mesec, na računu mam 250 € do naslednje plače, okej avto mam .. doma bi si rad naredo mansardo .. pa mi ljudje pravijo o številkah 30k do 50k € .. ki te naj dobim
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Kaj je revščina ?
Revščina je ko si ne moreš privoščiti počitnic. Revščina je ko si ne moreš privoščiti normalnega avta, stanovanja...
Tisto kar vi povečini tu opisujete NI revščina ampak ČLOVEKA NEVREDNO ŽIVLJENJE.
In povečini so zato odgovorni tisti pri koritu pa naj bodo levi ali desni.
Sicer pa imamo tudi na tem forumu nekaj junakov, ki zagovarjajo tako stanje kot je:
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/627614/an/0/page/0#627614
Verjetno ga zagovarjajo zato ker živijo na račun drugih, ki živijo človeka nevredno življenje.
TI to opisuješ že LUKSUZ...počitnice, avto, mobitel, to ej vse luksuz.
Očitno noben resnično ne ve kje je meja za revščino. Jaz bi rekel, da je meja za revščino takrat, ko si lačen pa nimaš denarja za kosilo, malico. In seveda, ko plačaš položnice te pa tako ali tako vplivaš sam. Recimo lektrika 25 evrov, rtvslo 10 evrov + telekom 10 evrov +5 evrov za klice= 50 evrov.
5 evrov *30= 150 evrov torej za dokaj solidno preživetje tam 200 evrov in, če teh 200 evrov nimaš pomeni, da si REVEN, nastopila je REVŠČINA. Govorim to za eno osebo, seveda vsako dodatna oseba 150-200 evrov torej az 4 člansko družino 800 evrov minimalno na mesec.
Če ej še mobitel, avto pa že takoj 1000 evrov +
Torej vsak zasluži 400-500 evrov mah TO JE REVŠČINA.
AVTO, MOBI, RAČUNALNIK, TV to je že vse luksuz.
punco imet zdej je luksuzCitat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Začni šparat in odpovej se luksuzu
Punce nimaš? Ker se količina prišparanega podvoji
Citat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
punco imet zdej je luksuzCitat:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
V jago ne hodim, ne kurbam se, plačo imam solidno, 2 hiši; kje bo dobila boljšega?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
aha, tukaj je finta, da sem sam- na jago hodim, kurbam se rad, plača je slaba, ker skos visim na alterju, sam 1 bajto imam,
od zdaj naprej si ti moj vzornik, lahko?
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sn še tak večji revež...med večjimi tu gor.....vozim star avto, pa še tu mi je oma dnar posodla
Zaj si pa grem po žemelce v trgovino.........mermelade pa nem jemal, ker me že te predrago pride
Na morje za prvega maja pa bomo tudi mogli štrirje it, da bomo za benz skup vrgli
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz sn še tak večji revež...med večjimi tu gor.....vozim star avto, pa še tu mi je oma dnar posodla
Zaj si pa grem po žemelce v trgovino.........mermelade pa nem jemal, ker me že te predrago pride
Na morje za prvega maja pa bomo tudi mogli štrirje it, da bomo za benz skup vrgli
kva pa js k mtkin avto vozm?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
pleh-petelini obstajajo ne samo pleh-kure...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj bi me pa nagnala?
Pazi ker obstajajo taki ki ne hodijo v jago, ne kurbajo se, majo svinjsko plačo, 2 firmi; kje bo pol dobila boljšega?