Kdaj ji lahko začem denar pipat?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zakaj pa šunjar?? Sj da usak 50%...on od svoje ona od svoje...a ni fer če procentualno gledaš?

Po tvoje ker si moškega spola in mačo in oh in sploh...bi ti mogu etak 150% dajat v gospodinjstvo!

On zasluži 2 jurja ona pa 500 pa bi ji ti 250€ za stroške vzel? Sem zelo težek ko pride do tega, ampak to se pa ne dela.

Ni čudno da vam pol drugi babe žgemo, če ste pa taki kreteni v zvezi.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, nič se ji ne pustit! Pri denarju se vse konča, pravijo, tu morajo biti zadeve jasne kot noč in dan. Lepo se zmenita, da si bosta vse stroške in vse delila 50-50, kot je tudi fer, ti pa, če imaš potem še ostanka od plače, poskrbiš za razne dodatke ala darilca, kakšna nova oprema za stanovanje, nov stroj ...
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hm no ja no pač učas so lah tud kake drugačne delitve....ker se ne najdejo vedno čist enaki po kupni moči skupi!

Me pa mal skrbi tvoj post za mojim........mela bi skupne finance....tud ona bi not dajala....potem bi pa ti use zase pograbu???

Edin na njenih 500eurov se lah zanašaš da te ne bi stožla...ker ne bi mela za odvetnika...oz se ji ne bi spolačal!

RAZEN....upam da boš kdai na kako z arag zavarovanjem naletu....da te mal prizemlji
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Malcom, nič se ji ne pustit! Pri denarju se vse konča, pravijo, tu morajo biti zadeve jasne kot noč in dan. Lepo se zmenita, da si bosta vse stroške in vse delila 50-50, kot je tudi fer, ti pa, če imaš potem še ostanka od plače, poskrbiš za razne dodatke ala darilca, kakšna nova oprema za stanovanje, nov stroj ...
smile-1.gif

Tako si reko prijatl!

Zakaj nebi mel 19' na avtu, če pa gre
evil.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ne pride v poštev, ker ko se boma skregala (kar se boma, ker sem jaz taki), jaz zaprem vse račune, izdam vse račune za bivanje
preko našega odvetnika, in če bi imela tak neodvsen račun na katerem bi bilo 5000€+, bi jih s pomočjo očeta "vtopil".
Ji privoščiš nekaj takega? Že jaz ji ne, pa bi ji to naredil.

Veš kaj ji ne privoščim? Tebe! Ker če si tak idi.ot, da bi pobasal skupen denar z računa, na katerega sta oba vlagala, je pa res bolje, da si sam, pa ne rineš v skupno življenje, ker to zelo očitno ni za tebe.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ne pride v poštev, ker ko se boma skregala (kar se boma, ker sem jaz taki), jaz zaprem vse račune, izdam vse račune za bivanje
preko našega odvetnika, in če bi imela tak neodvsen račun na katerem bi bilo 5000€+, bi jih s pomočjo očeta "vtopil".
Ji privoščiš nekaj takega? Že jaz ji ne, pa bi ji to naredil.

Veš kaj ji ne privoščim? Tebe! Ker če si tak idi.ot, da bi pobasal skupen denar z računa, na katerega sta oba vlagala, je pa res bolje, da si sam, pa ne rineš v skupno življenje, ker to zelo očitno ni za tebe.

Število X žensk pobere pol bajte in premoženja na račun poroke, pri meni gre to pač obratno. To so samo "penali" za vsa darilca
in dopuste, avto in ostalo ki jih prejme tekom let,...

Ko se malkom razide, se razide fizično 1:1 in matematično s pozitivno nulo.
Boj se zdravnika s knjigo in pravnika brez nje, še bolj pa norca ki slednjega koristi. (Moj ded na smrtni postelji 1994)

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ti si rekel, da bi pobral celoten denar? Se pravi še del denarja, ki je njen-oprosti, samo zame je to tatvina. Pa ti drugače veš, da ti ne more pobrat tistega kar si imel pred zakonom? Če sta pa oba vlagala, se ti ne zdi, da ji pripada polovica? Me prav zanima kako bi si ti razdelil finance, ko bo še skrb za otroke v igri?

Sploh pa človek, ki razmerje gleda samo skozi finančne plati, z že naprej določenim mišljenjem, da bo veza šla k vragu zaradi njega, po moje ni zrel za vezo. Brez zamere, samo v tem primeru ti predlagam samo občasne fuk prijateljice, samo da ne boš čez 50 let jokal, zakaj si sam..

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Pa sj se lah poročiš.....pa pač podpiše prej da je bajta tvoja! Kje problem?

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa sej če je bajta njegova ne rabi nič podpisat, ker to tko je,...če pa misliš, da je bodoča bajta njegova, pa mislim, da se ne da oz. v Sloveniji ne bi bila veljavna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Pa sej če je bajta njegova ne rabi nič podpisat, ker to tko je,...če pa misliš, da je bodoča bajta njegova, pa mislim, da se ne da oz. v Sloveniji ne bi bila veljavna.

Dober prijatelj je dobil hišo po darilni pogobi, zdaj ga a bivša žena tožari, in mu je že odvetnik povedal da ma malo šans da jo bo obdržal celo,... Pa ni mela službe cel čas. Ampak o nekod je privlekla papirje, da je zaposlena pri stricu (zarad delovne dobe), in bo to dovolj,...

In to se meni NEBO zgodilo. Naj dokazuje da je vlagala v bajto, lastnik (starc) ji bo pa istavil račun za bivanje. (nočeš tega papira videt)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ti si rekel, da bi pobral celoten denar? Se pravi še del denarja, ki je njen-oprosti, samo zame je to tatvina.

Te pa naj dokaže zakaj je denar tja nalagala. Račun namreč ni na moje ime. Očitno je kupovala neke produkte od moje mame.
Oz. ko smo že pri tem; najemnino za vse te mesece
smirk-1.gif

Nič nebo odnesla, kaj bo pa odnesla pa ji bomo bek pobrali na tak ali drugačen način.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Pa kaj je s tabo narobe nisi nikol slišu za edit?

Nazadnje urejeno:

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Na večini forumov, ki jih poznam bi te bannal za en teden, če bi triple postal.