Kdaj ji lahko začem denar pipat?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To mene samo zanima, al pa recimo da je moj kolega v taki situaciji:

Živim v flatu, mesečni stroški z najemnino in vsem so 500€. In spoznam frčafelo. In se le-ta po dobrem mesecu vseli.
Zveza super fino fajna, se imama gut, oba imama kul službe, finančnih težav ni, hodima v šolo, čist kul lajf,... Ok,
preden je prišla si plačeval 500 najemnine. Tudi zdaj jo, ko je ona tukaj. Res je, da ona hodi po nakupih, ker jaz nimam
časa oz. že v osnovi nevem kaj kupit, pere in lika, čisti, ampak nekak mi negre z glave, jaz bi ji spipal polovico najemnine,...

Nevem no.

Nisem šuft, dobi za RD 300€ mobitel, vikend pakete na morju, kupil avto,... Ampak po mojih izračunih bi babi moglo
ostat mesečno med 400 in 500 evri, tukaj je vkalkulirana njena hrana in pa moja posebna hrana, njena aerobika, nohteki, frizer,
bencin, kaj gre s kolegicami ven, skratka na grobo ocenim da mesečno 400 prišpara. Jaz jih pa pol manj, pa več zaslužim.

Po kolkem času sn jaz nekak upravičen da jo spečem po tošlu, naj primakne polovico najemnine?
Kako bi ji dopovedal, da mi enostavno naj da vse kar zasluži, pa si naj zadrži kolko rabi za "kofetek",... Al bi to blo nehumano?

250€ ji morem spipat na vsak način, zastonj spala nebo nobena, pa če nevem kak fobro fafa.

Upam da nisn zdaj izpadel ko kak Hitler, samo tako je moje mišlenje,...

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ne saj imaš prav, v današnjem času, ko so ženske enakopravne, naj tudi plačujejo enako! Nekako je še iz zgodovine ostalo mišljenje, da more moški več plačevati oz preživljati družino, ker je bil tip na delu, punčara pa doma skrbela za vse. Danes pa, ko tudi ženske delajo in služijo, naj bodo enake! Vem da ni lahko kaj takega reči ženski, ker se ti zdi da čudno izpade, ampak vseeno brez razmišljanja reci! Povej ji, da bi se rad pogovoril iskreno in ker imata tak odnos kot ga imata, ji boš povedal, da bi rabil vsaj nekaj prispevka pri stanovanju, če tudi ona stanuje. Povej ji, da se ti ne zdi pravično, ravno tako, kot si napisal. Če je ženska razumljiva in ok, bo to v redu razumela in ti pristavila nekaj denarja...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pa nisi ti nek frajer, ki imaš kup presežkov?

pac odvisno kolk frajerja si, ce imata z babo iste prehodke pol je jasno fifty fifty, ce pa si car, pa lahk baba zastonj zivi, sam pac glavoboli morajo odpast, to ji moras vcepit v glavo.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Glede na to, da ti kupuje vso hrano, špila gospodinjsko pomočnico, je najbolš, da ji še vso najemnino za vrat obeseiš...kaj se boš matral
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.019
10.542
113
A ona še vedno svojo najemnino plačuje? Potem bi mela dvojni strošek, če bi še pri tebi plačevala.
Izračunaj, koliko zapravita za hrano, pa likanje in pranje je recimo 2 eura na uro
grin1.gif
....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa nisi ti nek frajer, ki imaš kup presežkov?

pac odvisno kolk frajerja si, ce imata z babo iste prehodke pol je jasno fifty fifty, ce pa si car, pa lahk baba zastonj zivi, sam pac glavoboli morajo odpast, to ji moras vcepit v glavo.

Ne gre se za mene, samo tako sprasujem, ker me pač zanima.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
pa likanje in pranje je recimo 2 eura na uro
grin1.gif
....

right
grin1.gif

Res.

Nekatere ti potem poberejo še pol stanovanja ali hiše.
evil.gif

Ja pa ponavadi še pol pride do samovžiga avta ko hoče vkurblat, pa ne ona, ampak njen oče, brat,...

mrtvanemoreničnazajdat.press

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Model če ti ne likaš pa pereš svojga perila pol res nič nisi vredn

WTF?

To je delo za ženske, oz. če je baba pr bajti je to pač njeno delo.
To je isto kot da če bi babi reko: če sama ne pošraufaš svojga avta nisi nič vredna.

Pravi kerlc ne lika svojega perila za moje pojme. Ded je ded, baba pa je baba.

Tako baba ki bi recimo šla pa motorko narazen vzela pa popravla. Nevem no, to meni nekak ne deluje žensko.

Tako od kolega baba, ki ve vse o avtih, on pa pune ponosn... Nevem no meni je to kot da je kaka "možača" taki dedji
tip babe. Nič kaj privlačno. Kot da bi baba z dedi fuzbal špilala pa konjarla pune,...

Ženska more bit suhica, blond, z nohteki in vsem ostalim, da jo je užitek 5 pogledat.

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Po tej logiki, je plačevanje računov dolžnost deca. Res ne vem, kaj se pol buniš?

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
pomoje se ti ne splača zahtevat od nje pol za najemnino. ker če ona plačuje za hrano, pralni prašek itd in sta sama, za to mesečno porabi ziher slabih 400€, če ne sparata preveč. pa če računaš, da ti še kuha, pere, čisti potem si pa itak v plusu
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
mX pa tud drugače ti men ne deluješ lih kot nekdo ki bi znal motorko razstavt pa sestavt pa si KAO dec!

Prej kot nek mamin sinček, ki ma očitno preveč časa, ker mu ni treba delat ker ma dinar ker z kolegom skupi tehtata kuverte
wink-1.gif