Kdaj je napovedan S7?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zatorej se naj na kupoprodajno pogodbo napiše TUDI IMEI številka prodanega telefona?
wink-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:

Nič ne pretiravan, jaz ti pač povem primere iz real lajfa in še enkrat, pogodba te popolnoma nič ne stane.
*Pretiravanje* ni letelo na tvojo zgodbo, ampak na nasvet, da se vpisuje veljavnost osebnega dokumenta, njegova številka... Ime, priimek, datum rojstva, naslov bo čisto dovolj.

Citat:
Glede aneksa ne vem kaj tukaj mešaš zraven? Aneks ni tvoja stvar in se te ne tiče in tudi račun ki ga on dobi zraven ko sklene aneks ni dejansko vezan na sam aneks (je samostojen dokument) in tudi na računu ni nič (znakov) od aneksa, aneks je posebej stvar ki pa se v osnovi tebe ne tiče. Vse kar tebe zanima je to, da je on lastnik telega telefona, kar tudi potrdi v pogodbi ter da ti ga je prodal in da si ga ti plačal.
Aneks je še kako tvoja stvar (če je bil telefon kupljen na ta način) in dokazuje, da je telefon resnično v lasti kupca. Primer: telefon kupljen na osnovi izsiljevanja, falot ga takoj (pre)proda, žrtev se čez čas opogumi in prijavi policiji, končni kupec pa čez pol leta dobi obisk policije. Ze telefon se obriše pod nosom, denar pa gre lahko terjat od goljufivega prodajalca.
De iure lastnik je podpisnik aneksa, če je telefon prodal naprej brez podpisane pogodbe, lahko končnemu kupcu precej zagreni življenje.

Zaradi tega pa ima kupoprodajna pogodba različne klavzule npr. ena izmed njih je: Prodajalec izrecno izjavlja in jamči kupcu da je edini lastnik aparata, ki je predmet te pogodbe in prevzema kazensko in materialno odgovornost, v kolikor bi v zvezi s predmetom te pogodbe imeli tretji kakšne zahtevke.

Pač destvo je takšno, da kakor hitro bo prišlo do pizdarij/prijav ti bodo aparat zasegli in preden se bo zadeva odvila/rešila na sodišču ta telefon ne bo več nič vreden. Pač to je grda stran nakupov od fizičnih oseb...

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Hm imam en problem z office aplikacijami, ki so bile že naložene na telefonu.
Takoj ko sem ga dobil sem eno zagnal in mislim, da me je takrat vrglo na store, da bi nekaj še naložil. Takrat nisem gledal in sem preprosto zaprl zadevo. Potem, ko sem hotel pa kasneje še enkrat odpreti word, excel ali powerpoint pa samo odpre aplikacijo in jo tudi takoj zapre. Če grem pa v store pa napiše da moja naprava ni združljiva s to različico. Mogoče kdo ve kje bi bil problem?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.456
2.452
113
Meni enako... excel in word so samo ikone gori... program sploh ni instaliran... mislim da je to zato tam da ti povedo da lahko kupiš
smile-1.gif

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Na moji S6 Office normalno dela. Če se ne motim, se naloži iz Samsungovega stora

Ja hvala za informacijo. To je to. Sploh nisem pomislil na to. In ker sem imel samsung store onemogočen mi pač ni delovalo.
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V Samsungovem storu se najdejo kake čisto uporabne aplikacije, posebno za njihove najboljše telefone.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Mal pomoči rabim, nekak sem naštimal da se BT slušalka sama oglasi ko zazvoni telefon, sedaj pa ne najdem kje sem to naredil in bi rad povrnil v prvotno stanje.
Hvala

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
SOT
S7 Edge Exynos 11h34m
S7 Edge Qualcomm 8h48m
Huawei Mate 8 6h50m

Med testom se je qualcomm resetiral, najbrž se je pregrel superiorni CPU
evil.gif
, tudi Huawei je 2x zaprl youtube.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.570
2.388
113
Pomurje
Se pravi je v različici, ki ni za ZDA boljši procesor. No pa imamo srečo
smile-1.gif

Danes naročil S7 v črni barvi. Baje pride v naslednjem tednu na M@.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.570
2.388
113
Pomurje
Danes dobil ta telefon in rabim pomoč pri par zadevah. Kontakte sem prenesel prek google računa.

Kako prenest sporočila iz WP 8.1 na android 6? Prek BT ne gre.
Kako prenesti vpise v koledarja iz WP na Android?
Na začetnem zaslonu so pa tudi ikone kjer je več aplikacij v eni ikoni npr Google ima 8 aplikacij.
Kako se ustvari ikona kjer bo več aplikacij po mojih željah.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.010
788
113
Za več aplikacij v eni ikoni samo primeš ikono in jo neseš nad tisto ikono kjer hočeš imeti več aplikacij skupaj. Potem pa samo mečeš not.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.968
6.139
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Meni enako... excel in word so samo ikone gori... program sploh ni instaliran... mislim da je to zato tam da ti povedo da lahko kupiš
smile-1.gif

Pri meni je MS Office normalno instaliran. Imam pa Simobilov S7. Pa itak verjetno to in pomembno. Edino kar zahteva je MS account za prijavo v OneDrive.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.968
6.139
113
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
SOT
S7 Edge Exynos 11h34m
S7 Edge Qualcomm 8h48m
Huawei Mate 8 6h50m

Med testom se je qualcomm resetiral, najbrž se je pregrel superiorni CPU
evil.gif
, tudi Huawei je 2x zaprl youtube.

U fak... v 8 urah drkanja se je pregrel in resetiral... Kolkokrat se boš 8 ur v eno špilal s telefonom. Za info, meni se je LG G3 če seje polnil in sem kaj delal na njem izklopil po 3 (treh!!) minutah. Vroč pa tako da je skoraj mehki ratal. Tolko o tem.