Dal sem samo primer, da bi vsak danes samo neki prijavljal in prijavljal, samo zato da prijavlja... Eden takih na forumu je trigger...
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Hotel sem samo povedati, da je "Joj, ni besede Rom v enem od mnogih slovarjev, zato ....<nekaj>" bedarija.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tole je kar se "slovenca" tiče: http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=slovenec&hs=1
Kar je veliko bolje kot Cigan
Drugače se pa vtikaš v vse razen v tisto v kar bi se moral - kaj je pa z mojim ostalim besedilom? Krneki a ne, samo nestrpno pisanje...V redu, kaj si pa ti misliš o ciganski problematiki pri nas?
Nič več in nič manj.
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Ne ni, ker te besede (Slovenec) niv SSKJ !(ti si s tem začel, jaz sem dal smajli)
Citat:
Nèslovénec in nèslovénec -nca m (ȅ-ẹ́ kdor ni Slovenec: na ljubljanski univerzi je vpisanih precej Neslovencev ♪
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
V glavnem dejanski "bottom line" tukaj ni ali obstaja kakšna beseda v slovarju (saj obstajata rom in cigan) ampak ali lahko rečeš Ciganom Cigani ali pač ne smeš. In lahko. S tem se je namreč začelo, da je to kao zgolj in samo žaljivka, ter tako neprimerna za uporabo. Pa temu ni tako.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
PES-i so bili Slovenci samo takrat, ko so delili certifikate...
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Dal sem samo primer, da bi vsak danes samo neki prijavljal in prijavljal, samo zato da prijavlja... Eden takih na forumu je trigger...
Prvič, jaz se ne bom čudno izražal in se izgovarjal na neke namišljene pomanjkljivosti enega slovarja.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No pa če se že greva to tko - ok, meni ne rabiš reči Slovenec, ker te besede (kao) ni v slovarju
Citat:
Iskanje po Slovarju slovenskega knjižnega jezika
Zadetkov ni bilo: ge=Slovenec
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Ampak obstaja očitna razlika med tvojim sovražnim govorom in patriotovim.
S tem da si ga ti pobrisal, patriot pa ne. Internet ni sredstvo na katerem bi lahko brezglavo grozili in se žalili vsevprek (tudi v resničnem življenju se ne). Sicer pa je tvoj post mejil na psihopatstvo, tako da upam da ga ustrezne inštitucije nadvse resno obravnavajo (nč bat, so dobili print screen foruma).
on topic....
Za moje pojme patriot niti ni žalil, ampak to je samo moje mnenje
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Jaz bi si na tvojem mestu prebral 135. člen KZ-1, natančneje 1 odstavek.
Glede na to da si skrival svoje objave, si preberi še 285. člen KZ-1 zopet prvi odstavek.
Za patriota pa pride v poštev bolj 297. člen prvi trije odstavki.
Čeprav v njegovem pisanju resnično nisem zaznal nekih žaljitev, grožen ipd. Bolj kot ne je bil opis dejanskega stanja ter nobene izrečene "grožnje".
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Za patriota pa pride v poštev bolj 297. člen prvi trije odstavki.
Čeprav v njegovem pisanju resnično nisem zaznal nekih žaljitev, grožen ipd. Bolj kot ne je bil opis dejanskega stanja ter nobene izrečene "grožnje".
:
Citat:
Uporabnik capl pravi: