In katera dva sta stardec in 4x8?V prestolnici se je odvila prva javna molitev za domovino in mir na svetu
13. 10. 2023, 11:08
0
Prva javna molitev rožnega venca v slovenski prestolnici. (Foto: STA)
Danes smo bili sredi Ljubljane priča prizorom, kot smo jih sicer vajeni na Hrvaškem in drugod po državah, ki so tradicionalno katoliške. Na Kongresnem trgu se je namreč v organizaciji Katoliške mladine odvila prva javna molitev rožnega venca.
Jutranje molitve za domovino, za vero slovenske mladine, uspešen začetek študijskega leta ter za mir na svetu se je po poročanju Družine udeležilo približno dvesto molivcev. Na molitev po zgledu javnih molitev iz tujine so bili povabljeni vsi, še posebej pa mladi možje in fantje, ki so po besedah organizatorjev prvi poklicani biti “voditelji in zgled pri pričevanju vere”.
Od osamosvojitve dalje prve klopi zasedajo spreobrnjenci in politiki. Torej, praviloma najbolj zagrizeni bivši komunajzarji. Kdo je prvi med njimi mi menda ni treba napisat.Kaj po tote scene, ko v jugi niso hteli mame v cerkev pelat. Je ženica mogla v vsakem vremenu peš it 4km. Bla največja smet ker v cerkev hodi. Zaj pa ti isti ljudje v cerkvi vsak dan. Glih tolko, da župniku riti ne brišejo.
Kako prepovedano? Saj je bila molitev javna.Tele javne molitve znajo biti problem.
Če je USTAVA na trgu republike (!) je OK!
Vse ostalo NI dovoljeno.
Sedaj so na vrsti muslimani!
Na svetu obstaja. Pri nas v Sloveniji pa ne. Ker smo imeli, oziroma imamo spet komuniste na oblasti.Ej stardec eno vprašanje. Ali na našem svetu obstaja še kaj drugega kot vernik in komunist?
Ali je samo ta ali-ali?
Enemu od njih pravkar repliciram.Pa so ti "komunisti" zdaj s tabo v sobi?
A to je tisto "necenzurirano" ki ga je Golob preko državnega GENa financiral z našim denarjem? Zdaj pa je šefica necenzuriranega Vukovička, ki jo je Golob plačeval z našim denarjem ,pa Golobova svetovalka. Pa necenzurirani Cirman na Siolu.? Da ne govorim naprej kako je bil portal "necenzurirano" ustanovljen IZKLJUČNO za rušenje prejšnje vlade. In to z našim denarjem. A to maš ti za kredibilno poročanje?
Kredibilno poroča edino in samo NoraTvA to maš ti za kredibilno poročanje?
Sem.Sem. Ti si?
Kaj se pa razburjaš? Samo link sem dal in celo vir sem navedel, za razliko od nekoga, ki mu je to malo mar.A to je tisto "necenzurirano" ki ga je Golob preko državnega GENa financiral z našim denarjem? Zdaj pa je šefica necenzuriranega Vukovička, ki jo je Golob plačeval z našim denarjem ,pa Golobova svetovalka. Pa necenzurirani Cirman na Siolu.? Da ne govorim naprej kako je bil portal "necenzurirano" ustanovljen IZKLJUČNO za rušenje prejšnje vlade. In to z našim denarjem. A to maš ti za kredibilno poročanje?
Kako pa veš, da jaz popam dolenjski leist, če pa praviš, da ne popam vira?Kaj se pa razburjaš? Samo link sem dal in celo vir sem navedel, za razliko od nekoga, ki mu je to malo mar.
A tist tvoj dolenjski list je pa kredibilen?