Katoliška cerkev in župniki

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.483
3.886
113
Ljubljana
hmpg.net
Hec je v tem, da desni mediji (ki se mimogrede financirajo sami na trgu brez nas)
Nova HIša - to je Nova24 ni v Erarju?
Ali pa je, pa je nisi znal poiskati?

Drugače pa (govori se, da je bilo tako :) ):
Direktor večje banke - Lastnik znanega desnega portala, kjer stalno gori
- daj ne zajebavaj, ne boš objavil nekaj, kar ti je nekdo nasral za 500€
- bom, boste usrani, meni pa ne morete nič, ker ne bom trdil, da je tako, samo govori se, da je tako
- a se lahko kaj zmenimo
- plačajte pasico na portalu, vam pošljem cenik, pa za 6 mesecev v naprej, ne samo za enega

In seveda, to je tržno gospodarstvo.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.731
-170
113
Od prazgodovine ti potreba po razplodu poganja svet, se pravi svet poganja ku**c.
Teli v kiklah se pa delajo kt da ga nimajo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.853
-8.613
113
Seveda 8888 si proti. Saj, pa vse kar je malo drugače, ste desničarji takoj proti. Saj veš vrednote, pa to:valjamse:

Pazi. Nasprotuje namestniku boga na zemlji. Heretik:evil:

Po doktrini Katoliške cerkve (kanon 330) je papež »Kristusov namestnik na zemlji, pastir vesoljne Cerkve, zato ima vrhovno polno neposredno in splošno redno oblast v Cerkvi«
Kot poglavar Cerkve je papež vrhovni učitelj, zakonodajalec in sodnik in je pri uradnem odločanju (ex cathedra) nezmotljiv. Dogma o papeževi nezmotljivosti je bila razglašena na prvem vatikanskem koncilu, po njej pa je papež nezmotljiv, kar zadeva vero in moralo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.827
-428
113
Sem proti,itak od tega papeža ni dobrih stvari za pričakovati. Drgač pa si prebral? Je kar nekaj hakeljcov notri

no, se vrh katoliske cerkve se pooooooocasi posodoblja. a ni ze cas, da se potem tud verniki? al boste ustanovil eno ekstra smer, ki bo ostala radikalna? tko kot vasi prijatelji miuslimani, k imajo ene par razlicnih verzij interpretacije navodil za uporabo vere?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in bizi

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.781
6.455
113
Govoriva na slovenskem ali širše? Resda je protestantov in pravoslavcev manj, ampak sekte glih niso.