Hja stari, kaj pa si mislil ko si kupil LG? Da je to isto kot japanezari? Koliko plačal toliko dobil. Pa ne pametujem ker imam v radiju 200m štiri LG monobloke pa vem kako je.
Jaz mam japanezerja, v mislih imam LG v tem tvojem radiju 200 metrov
Đoni...to je ena stvar (hrup) kateri nekateri proizvajalci ne posvecajo dosti casa, se manj truda (ceprav gre na bolje). To so proizvajalci,.. nato so tu se lastniki, ki gledajo izkljucno na svojo rit in jo obrnrejo kot njim pase/godi, ne glede na sosede. Jaz sem svojo dal pod nadstresek/teraso (jo skoz 'gledam') ravno z namenom, da ne bi motil sosedov..pa je ena tisjih zadev na trgu in je neslisna izven nase meje (s tem da na lokaciji kjer je ima edino soseda sekret, ko bi jo lahko slisala).
Glede drvic...v LJ kotlini izven mesta se dusimo zaradi njih..redkokateri ima dobro pec in kuri izkljucno drva. Marsikdo kuri celo leto za SV vodo...in je super vohat kaj vse gorljivega je nasel.
Je pa v nasi ulici najbolj slisat pec na kurilno olje ker ocitno rohniprek dimniika in jo je slisat povsod, ne mores pa locirat kje je.