Imam lanski model - sam pleh ni toliko slab - največji problem so "noge" in sistem posode za pepel (letošnji ima drugače rešeno in ne morem oceniti, deluje pa "na uč" bolje). Mimogrede - s posodo za pepel tudi odpiraš spodnji zrak - je pa treba kar nekaj vaje, da ujameš prave nastavitve (kar pa pri Webru tudi ni kaj bistveno drugače).
Manjko je seveda tudi "manjkajoča" sredinska luknja v mreži (za pica kamen npr.) - se pa, vsak pri mojem, da mreža na vsaki strani dvigniti, kar pride prav ob morebitnem dodajanju oglja med peko.
Ampak IMHO je vreden svojega denarja - še posebej če kupuje nekdo, ki ne ve ali bi Webra, ali bo sploh delal kaj na žaru ...
Po mojem bo moj zdržal kakšnih 10 sezon - potem pa bo verjetno padel Weber.
Mimogrede - ravno danes spekel pišeka na "pir piksni" - pišče 1,6 kg - 3 ure na ca. 150 stopinj, dodana češnjeva žagovina za dim - mljask.
Manjko je seveda tudi "manjkajoča" sredinska luknja v mreži (za pica kamen npr.) - se pa, vsak pri mojem, da mreža na vsaki strani dvigniti, kar pride prav ob morebitnem dodajanju oglja med peko.
Ampak IMHO je vreden svojega denarja - še posebej če kupuje nekdo, ki ne ve ali bi Webra, ali bo sploh delal kaj na žaru ...
Po mojem bo moj zdržal kakšnih 10 sezon - potem pa bo verjetno padel Weber.
Mimogrede - ravno danes spekel pišeka na "pir piksni" - pišče 1,6 kg - 3 ure na ca. 150 stopinj, dodana češnjeva žagovina za dim - mljask.