Bojim se, da bo pri vseh teh SUV-ih, ki jih gledaš, tvoja denarnica hitro postala jama brez dna. ML-i, Touaregi, Q7 in kompanija, stari od 5 do 10 let, so po večini res bolj nezanesljivi, z visokimi nepredvidenimi stroški.Citat:
Uporabnik markoman pravi:
cayenne, BMW ne bi, preveč fovšije v Sloveniji. stari outlander in c-crosser sta grda, pa še avtomat je zanič. kuga prejšnja premala, zdajšnja okej, moram it pogledat novo v salon. ML je tudi pogojno, ker ma zvezdo na nosu, ampak se mi zdi, da je že tako star prejšnji model, da te noben ne okarakterizira na prvi pogled. prejšnji XC 90 je grd, novi super lep, a še nekaj let nedosegljiv. a XC 60 je ful manjši po občutku SJTV?
nitro mi je kul, ampak res zgleda ko da je šel skozi tunel, ravno ko je nasproti pripeljal vlak. ni lih lep na oko. še najboljše bo verjetno res Korea made, zaradi servisov. za avtomat itak najdeš firmo, ki rihta avtomate.
5 jurjev dodatnih stroškov je malo huda, ampak bi se dalo, na koncu koncev človek dela, da si lahko kaj privošči. nekaj se v tej državi pač ne splača varčevat, ne ...
bomo videli. zaenkrat še ostajam na C5, čeprav se mi je zelooooo tečno not pa ven basat vsaki dan ... ampak počasi iščem zamenjavo, verjamem, da bom dooolgo iskal, sploh v sloveniji.
zakaj SUV? ker so mi preprosto všeč. sem en kos človeka (200 cm in 120 kg), pa so mi navadni avti res smešni ratali. od enoprostorcev sta mi všeč edino s-max in pa sharan.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Vzdrževanje starega SUV-ja ni nič cenejša kot vzdrževanje novega. Oziroma je še dražje. Razen če se greš neki na pol pa šparaš, samo potem je brez veze imet tak avto.
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
torej novejši enoprostorec ali japonski manjši SUV bo boljša izbira .... saj to sem si mislil, ampak vseeno po vtisih iz USA konec lanskega poletja ne morem mimo dejstva, da imamo pri nas premajhne avtomobile (pustimo zdaj parkirišča pred bloki in v nakupovalnih centrih)
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
To da si mal večji je smešen izgovor veš, lahko bi povedal da si želiš velik avto pa je. Moj sodelavec, tvojih mer, se je akamot vozil v r19 dve leti.
Ta dečko ima sedaj jeepa GS, sicer tastarga s 2.5 dizl motorjem in je navdušen. Izrednih stroškov v enem letu se ni imel, razen k je kolesa zamenjal in dvignil ga je. Vozi se dvevno in povsod, res povsod. Lustna stvarca za na cesto in tem k ni ceste. Za sposoben denar dobiš že dokaj mladega in stroški ne pobegnejo v nebesa, kot recimo pri riverjih, tuaregih, ml,.....