Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
na bremzi mora bit stegnjena noga pri polnem pritisku. Takrat je največja moč. Tako da spet epic fail, mr fusion. next.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
na bremzi mora bit stegnjena noga pri polnem pritisku. Takrat je največja moč. Tako da spet epic fail, mr fusion. next.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
na 40sek
https://youtu.be/Yz8zuqqVyKw?t=40s
ti pa poišči mojstra, ki podkrepi tvojo teorijo
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Potem očitno sediš narobe... in sediš kot moj frend, ki je 15-20cm manjši od mene, pa ima sedež "15cm" bolj nazaj. Ko pa vidiš kako pedala prtiska, pa zgleda kot otrok, ko more celo nogo stegent. Ne upam pomiselt, na reakcijski čas v krizni situaciji...
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
imam 190+cm
primer dveh ljudskih avtov; megane in passat l.2006. Pri obeh je še kr neki lufta za pomik nazaj.
Se pa strinjam, da je potrebno potegnit volan ven in gor, ter sedež spustit dol. In, da pri volanu še pogrešam kak centimer potega ven.
Zelo veliko pa je tudi odvisno od sredinskega grebena.
V novi ibizi pa nisva mogla 2 sedet na sovoznikovi strani, ker sva se oba butala v kolena. En v armaturko, drugi je pa zadaj v zic tiščal.