Da dodam še mojih 5c:
Sam bi (še enkrat) kupil Z4 e89. Avto za dušo. Vsakič, ko se usedem za volan, me v želodcu "požgečka". Praktično dva avta v enem - z zaprto streho imaš super kupe, brez problema uporabljen tudi pri nizkih temperaturah, z odprto streho pa je avto itak joyride. Zvok šestvaljnika in rahel piš vetra..... pismo komi čakam na prve spomladanske sončne žarke.
V glavnem avto je pravi "head turner". Sem imel že avtomobile 2 kratnik vrednosti Z4, pa se folk ni obračal tako kot za tem avtom. Oblikovno res lep, ali s streho ali brez, eden redkih, če ne kar edini CC, za katerega se ne morem odločiti, ali mi lepše izgleda z ali brez strehe, notranjost izdelana kvalitetno in izgled po mojem okusu (pri modelih zadnjih 7 let je bmw pri notranjosti vsaj po mojem mnenju bil precej šibek). Poraba (za model 23i), umirjena podeželska 6,5, dinamična podeželska (pomeni stalno nad omejitvami, prehitiš vsakega, ki ga dohitiš) 7,8, striktno mestna 11,0 L/100 km. Vožnja je lahko zelo uglajena in udobna, s SPORT+ pa brutalna in ravno prav drifterska (s polno izklopljenimi pomagali pa še nisem vozil "na nož").
PS: Oplov GT tudi zame eden lepših roadsterjev, ko je prišel ven, sem resno razmišljal o nakupu - odvrnila me je streha, ki je precej površno izdelana. Kot avto striktno za lepo vreme pa mislim precej dobra izbira.