Čestitam za nakup. Koliko pa si ga plačal, če ni skrivnost?Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Jaz sem si kupu 2 mesca nazaj Kawasaki KLE 500. To je moj prvi motor tut avtomatika nisem nikol mel ko sem bil mali. V enem mesecu (odkar sem naredu izpit) sem naredu okol 4 tisoč. Men je zakon čeprav me pravi motoristi skos opozarjajo da to še ni čist pravi motor. Ko se pelem sem tko vesel ko za novo leto.
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Jaz sem si kupu 2 mesca nazaj Kawasaki KLE 500. To je moj prvi motor tut avtomatika nisem nikol mel ko sem bil mali. V enem mesecu (odkar sem naredu izpit) sem naredu okol 4 tisoč. Men je zakon čeprav me pravi motoristi skos opozarjajo da to še ni čist pravi motor. Ko se pelem sem tko vesel ko za novo leto. Kupil sem izredno ohranjenega 2003 letnik z 20 k km. Zgleda pa tkole:
http://jarlef.no/Kawasaki/Images/2004/Off/DP/KLE500A04side.jpg
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Nevem no... Čez ovinke se bolj pof.. pelem. Gumo mam znucano ko na drsalkah sam posred. Drugače pa sem zanj plačal 2200 € ima pa 20 k km. Na njemu so ble en teden stare gume, pa čist nove tiste harmonike na vilcah.
Citat:
Verjetno si motorja nisi kupil za ovinke in stezo, ampak da se odpelješ na kakšen lep izlet ter da se vrneš tudi domov.
Ulica s 130PS+ pa itak ne razume, da če ti voziš zmerno ste na cilju istočasno. Ožemanje in tveganje škodi ožilju in srcu , poveča uturjenost in sili na kavo ter čike, na cilju pa je prvi šofer izmozgan in deli opažanja o škarjicah, močnem zaviranju ter tvegani vožnji, drugi pa sproščeno sestopi iz motorja in opiše tudi vidno okolico ter pogleda neobrabljen material in omeni, da mogoče razen z motorjem sploh ni bilo potrebe po zaviranju. ..