Katere motorje vozimo

oljarsi

Zelenc'
6. mar 2012
10
0
1
Sam imam Hondo CBR 600F, pri kateri mi je všeč predvsem skupen sedež, tako da se lahko z drago odpraviva na kakšen izlet
wink-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Jaz sem se pa danes poslovil od moje lubice....

SDC15094.JPG

Šla na Ptuj.

In za nekaj let se poslavljam od motorističnih vod. Tak da....pazte se me banda motoristična
evil.gif
.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz sem si kupu 2 mesca nazaj Kawasaki KLE 500. To je moj prvi motor tut avtomatika nisem nikol mel ko sem bil mali. V enem mesecu (odkar sem naredu izpit) sem naredu okol 4 tisoč. Men je zakon čeprav me pravi motoristi skos opozarjajo da to še ni čist pravi motor. Ko se pelem sem tko vesel ko za novo leto. Kupil sem izredno ohranjenega 2003 letnik z 20 k km. Zgleda pa tkole:
http://jarlef.no/Kawasaki/Images/2004/Off/DP/KLE500A04side.jpg

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zelo lepo.

To je čisto pravi motor in z njim se lahko podaš kamorkoli. Dvovaljnik, vodno hlajen.

Ne poslušaj drugih motoristov in ulice glede motorja, če ti ustreza, je to že prava zadeva, pa še lahek in varčen je povrhu.

Ulica te pač vedno "prepričuje", da če nimaš 130PS+, da nimaš motorja itd...

Dejstvo je, da je šla proizvodnja v mnogo preveč zmogljive zadeve, ki se jih ne da uporabljati na cestah glede na predpise in omejitve, ki so enake kot pred mnogimi leti.

Magisterij vožnje motocikla, ki ga je dobro prebrati.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Jaz sem si kupu 2 mesca nazaj Kawasaki KLE 500. To je moj prvi motor tut avtomatika nisem nikol mel ko sem bil mali. V enem mesecu (odkar sem naredu izpit) sem naredu okol 4 tisoč. Men je zakon čeprav me pravi motoristi skos opozarjajo da to še ni čist pravi motor. Ko se pelem sem tko vesel ko za novo leto.
Čestitam za nakup. Koliko pa si ga plačal, če ni skrivnost?

Tiste "prave motoriste", ki pravijo, da KLE ni pravi motor, steraj v p.m.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.683
-523
83
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Jaz sem si kupu 2 mesca nazaj Kawasaki KLE 500. To je moj prvi motor tut avtomatika nisem nikol mel ko sem bil mali. V enem mesecu (odkar sem naredu izpit) sem naredu okol 4 tisoč. Men je zakon čeprav me pravi motoristi skos opozarjajo da to še ni čist pravi motor. Ko se pelem sem tko vesel ko za novo leto. Kupil sem izredno ohranjenega 2003 letnik z 20 k km. Zgleda pa tkole:
http://jarlef.no/Kawasaki/Images/2004/Off/DP/KLE500A04side.jpg

Uf 4000 km v enem mesecu
zmaga.gif
Še naprej veliko varnih kilometrov z mlinčkom tok tok.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Čestitke za motor, pa vidim da kar pridno nabiraš kilometre, pohvalno. Sam ti pa že zdej povem, da če delaš tolk velik kilometrov, boš kmalu dobil željo po nečem nekoliko močnejšem. Upam stavit
wink-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Nevem no... Čez ovinke se bolj pof.. pelem. Gumo mam znucano ko na drsalkah sam posred. Drugače pa sem zanj plačal 2200 € ima pa 20 k km. Na njemu so ble en teden stare gume, pa čist nove tiste harmonike na vilcah.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Verjami, da KLE je dober motor in da boš na njem precej več, kot nekateri na 150 konjskih zverinah. Že samo porabo poglej -štiri napram 10-12 litrom. Kolega je imel nekaj podobnega -Transalpa. Pilo kot faracajg. Od jutra do večera se je fural, jaz pa z ono 100 konjsko kravo za vikend. Je sledila menjava za varčnejšega. Le uživaj in srečno vožnjo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Nevem no... Čez ovinke se bolj pof.. pelem. Gumo mam znucano ko na drsalkah sam posred. Drugače pa sem zanj plačal 2200 € ima pa 20 k km. Na njemu so ble en teden stare gume, pa čist nove tiste harmonike na vilcah.

In ker se čez ovinke pelješ z rezervo, imaš v "ulici" problem?

Verjetno si motorja nisi kupil za ovinke in stezo, ampak da se odpelješ na kakšen lep izlet ter da se vrneš tudi domov.

Ulica s 130PS+ pa itak ne razume, da če ti voziš zmerno ste na cilju istočasno. Ožemanje in tveganje škodi ožilju in srcu
smile-1.gif
, poveča uturjenost in sili na kavo ter čike, na cilju pa je prvi šofer izmozgan in deli opažanja o škarjicah, močnem zaviranju ter tvegani vožnji, drugi pa sproščeno sestopi iz motorja in opiše tudi vidno okolico ter pogleda neobrabljen material in omeni, da mogoče razen z motorjem sploh ni bilo potrebe po zaviranju.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Citat:

Verjetno si motorja nisi kupil za ovinke in stezo, ampak da se odpelješ na kakšen lep izlet ter da se vrneš tudi domov.

Ulica s 130PS+ pa itak ne razume, da če ti voziš zmerno ste na cilju istočasno. Ožemanje in tveganje škodi ožilju in srcu , poveča uturjenost in sili na kavo ter čike, na cilju pa je prvi šofer izmozgan in deli opažanja o škarjicah, močnem zaviranju ter tvegani vožnji, drugi pa sproščeno sestopi iz motorja in opiše tudi vidno okolico ter pogleda neobrabljen material in omeni, da mogoče razen z motorjem sploh ni bilo potrebe po zaviranju. ..

Murkec vazelin ti iz riti teče....
ti pole positon driver... še kolone delaš in gesture pokaš?

I

Izbrisan uporabnik #488

reality@ kako kaj letošnja sezona? gume, ketna, vse ok?

Letos sem že imel parkrat pole position, kolone še ne, žugalo pa se je tudi.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
motor prodal...........
for Greater Good

Ti še žugaš.... ker kolerik... jest nism nobenmu, tud takim ki dren delajo...

ps moj nick je krnekejeto.... če si želiš realitija piš modom....

I

Izbrisan uporabnik #488

Marsikaj se dogaja na cesti, saj veš kako je to, včasih moraš koga tudi "pozdraviti".

Saj ni problem, da si menjal nick (ne rabiš glumit), če ti tako paše, si pa od svoje prijave konec aprila zelo na tekočem z "zgodovinskimi" dogodki na alterju. Si ob prijavi prebral vse prispevki od parila nazaj?
smile-1.gif

Mogoče boš pa spet kdaj kupil motor, saj to danes ni več ne vem kakšen strošek a ne.