Katere motorje vozimo

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Kdo glumi, realitija ni več....... to je to...

Kr se motorja tiče, sva čist na drugem bregu in čisto drugačna karakterja... Jest ne pizdim, ne gestikuliram, ne maham in ne ocenjujem skuteriste, čoperiste, motokrosiste in druge.....

Vse je v glavi nič v motorju od tu izhajam. Predvsem pa priznam, da nisem vozil počasi nikoli, upam, pa da vsaj kolikor je mogoče varno.

Kakšne motorje vozimo je nepomebno, tebe pa moti vse živo, sportaši, udeleženci itd... tko da....

I

Izbrisan uporabnik #488

Če te nekdo s Q7 tišči iz ceste, ko voziš korektno v koloni, se mi zdi, da bi me to skoraj moralo malo motiti. Moti me nevarna in neodgovorna vožnja, ki me ogroža.

Potrebno je poznati vse okoliščine, sicer pa je res, da vozim bolj defenzivno in ni problem dati znaka hitrejšemu. Tako da neke nervoze med vožnjo ni.

Zagotovo sva si povsem različna po karakterju
smile-1.gif

Kar pa še ne pomeni, da nam ne bi tu predstavil svojih izkušenj, izletov, opažanj.

p.s.
saj ne bo prijave modu, da si se spet prijavil že n-tič na drug ip in nick, samo ne glumit.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
tud če prijaviš.. glede nato da teb vse pustijo, se sprašujem, ali nisi mod kar ti? Al te majo pa vsi modi pod ignore.....

ps... spominjaš me Poldija v Hrabrem Mišku.
ne bom ti povedal, da te ne bom prijavil....
cool-1.gif

Sej roko nasrce tvoje nabijanje je prav zanimivo, se vsaj nasmejim, ko ti drugi kolerično kontrirajo in se živcirajo zaradi tvojga pisanja. Men v vsej tej zgodbi ni jasn to, kako se ti da in kaj razen čvekanja tu ti sploh delaš, da imaš tolko cajta.

I

Izbrisan uporabnik #488

Odkar ni reality-ja manj pišem, on mi je edini znal kontrirat
smile-1.gif

p.s.
Po drugi strani so tvoji prispevki kar "samoprijava", saj so spisani v takšnem stilu, da je identiteta tako jasna, mogoče ne bi škodilo, če bi malo "lepše" pisal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, če ni zadek homologiran, so lahko kje sitni, najbolj neprijetno je to na kakšnem tehničnem.

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Zadek je Ermax-ov z led smerokazi žal pa "še" ni homologiran. Upam da se bo dalo to urediti. Mogoče veš kam oz. nakoga se moram obrniti, da bi zadevo uredil?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Kdo ve, kje bi se dalo izposoditi za dan ali dva kak supermoto? Najraje 125ccm, recimo KTM Duke, al pa Yamaha WR124R?

wabb

Pripravnik
6. dec 2008
270
0
16
Hvala. Akrapoviča še ni gor, sem ravno v dilemi zarad tega, ker mi je original tud všeč
smile-1.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Mater ste eni šmikerji. Jaz sem edin tank nalepko gor. Kovček zadi je pa tako grd, poleg tega sem pa nanj namonitral še tist gril.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Ko sem pelu motor na servis pa tam čaku da mojster zategne tisto ketno, se je prpelu en s Kawasaki VN900. Pustil tam kao že vse zmenjeno. Jst še kr čakam pa se prpele en s fzr ko. Da dol čelado pa vidim starejšega gospoda z očali brki pa tak zajeban videz. Cel v ledru pa ščitniki zdrajsani na obeh straneh. Pol pa skup čakama, mojster še zmeri ketno špana... Pa jst rečem a ste prišu motor zamenat? Boste tega vzel, pa pokažem na Kawasaki VN900. Tip se nasmehne pa pravi: DREKPUMPA" mam že raj tega pa pokaže na mojga.
hahaha men je VN900 sicer tut ušeč ampak kometnar je pa svetski

I

Izbrisan uporabnik #488

To besedo "drekpumpa" sem slišal, da poimenujejo bmwje (bokserje).