Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jutri naredim še sliko profila če se na tej slučajno slabše vidi. Namenoma sem slikal tako da se vidi oznaka in profil hkrati (in oboje slabo, ampak nekako se vidi da guma nima niti ene zimske lamele....)
Sem šel preverit če imam slučajno H (50 višjo od največje dosezene), pa nimam. Imam T.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Res bi rad videl vas šumaherje, kako boste svoja jajca na streho obračal zaradi razlike v kvaliteti gum. Tiste številke v testih veljajo pol kurca. To zazna samo računalnik, pa kak dirkač z extra filingom, ne pa alter laik. Če ne znaš vozit te tud mišelinka ne bo rešla.
Se nekoliko boljša slika najnovejšega m+s profila. Oznaka proizvajalca je vidna.Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jutri naredim še sliko profila če se na tej slučajno slabše vidi. Namenoma sem slikal tako da se vidi oznaka in profil hkrati (in oboje slabo, ampak nekako se vidi da guma nima niti ene zimske lamele....)
Sem šel preverit če imam slučajno H (50 višjo od največje dosezene), pa nimam. Imam T.
Kater goljufiv kitajc je naredil tisto gumo ?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Podobno nasedate na XL oznake zdaj, ko vsak piše XL zraven, čeprav je kaka guma brez XL oznake potem z višjo nosilnostjo.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj pomeni DOT oznaka (ne ni letnica izdelave)?
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ni res, navaden P Zero Nero je imel M+S, ko sem ga imel zdaj že skoraj 10 let nazaj...čisto letna guma, mehka ko radirka, mogoče je zato bla primerna za m+s oznako, čeprav zaradi profila ne bi prišel nikamor tudi s 4x4 po snegu.Sem pa videl ta "novi" P Zero Nero, ko sem iskal slikco za v to temo.