Katera igralna konzola?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
wii je mimo,

ps3 ima zdaj move in zadeva dela
smile-1.gif

Vem. PS3 je imel M že prej (na gta-ju je delalo vse, od realoada puške, vožnje avtov, motorjev po zadnji, letala...)

Ne veš. Tisto ni bil Move ampak zgolj Sixaxis. Move je popolnoma drugačen.
wink-1.gif

22. jul 2007
13.434
1.672
113
124

Igralnost na moušn je pa pri wiiju čist nekaj svojega in orginalnega, oni se poserejo na grafiko in grejo na igralnost,
ki je recimo za 4 igralce nora, sploh bowling, kake olimpijske igre...

[/QUOTE]

to je bistvo-sajkek

LPWWY

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Plastation move imas v rokah se vedno kontroler kot pri wii-ju, ce jaz prav vidim, kar ni enako kot kinect. Aja, pa wii je meni osebno mim. Ce pustimo grafiko ob strani tudi igralnost ni bogvekaj. Ga ne bi nikoli imel, pac moje mnenje je, da konzola mora biti graficno in igralno podprta in vsaj priblizno realisticna, kar pa je wii nekaksen polizdelek. Verjamem, da ce ga nadrkas je ok, ampak ni finte.

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Debata se je lepo razvila, .... sedaj pa res nevem kaj kupit. Vsak hvali svoje in vsaka konzola ima določene prednosti pred drugo.

Bom moral pošteno premislit.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
je lepo napisano, vsaj tako vidim, ps3 ima sedaj move, in lahko na wii pozabimo. Vsaj tako se razumemo ce bodo konzolo igrali starejši igralci.

wii je za otroke, vsaj večino je gor otročjih špilov, kolikor mi je znano.

Tisti kinetic od x boxa me ne prepriča.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
najbols da nekje probas vse 3 konzole. sej majo po stacunah to przgano, a nimajo?
sicer pa je vsaka na nekem podrocju dobra. ko je moja kupovala konzolo je prisel v postev edino wii.. pa se najde tut kak dober spil zame (trenutno metroid other m). ceprav ce bi zase kupoval pa bi vzel ps3.. pac vsakemu svoje, moras se odlocit kaj ti je prioriteta pri konzoli.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kinecta ni se nikjer pri nas, edino USA se mi zdi, da je pa ze zunaj. Prva posiljka v zacetku novembra, tko da bo treba pocakat...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Vceraj se ga je dalo preizkusit v cityparku pred sony stacuno. Ima bigbang neke popuste pa so nalimali to tja. Ali je se ali ne pa ne vem. Zgleda zanimivo, ampak grafika odbojke oz. igralnost me je spominjala na wii. Nekak toplo hladno. Bo treba mal bolj sprobat. Bo pa v BB drazji kot v goblinu se mi zdi za 10 al kolk eur.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne, kinect. Cakam, da ga kolega docaka, da realno vidmo kaj pomeni zadeva, ker jaz sem se vedno pristas, igralnosti, grafike in kontrole, vse prek veselega štila.
smile-1.gif

22. jul 2007
13.434
1.672
113
124
-na raznih forumih je folk že paranoičen zaradi kinectove kamere, ker bi jo lahko uporabili še za kaj drugega kot za igranje iger
-recimo opazovanje dogajanja v prostoru z strani tretjih oseb, katere bi nekako shekale zadevo
- sicer edino, če je konzola priklopljena na internet ampak tudi to ni tako daleč od resnice
grims-1.gif

LPWWY

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Dvomim, da sta lahko bolj lesena kot Wii. Ljudje, ki so preizkusili Kinect pravijo, da dela v nulo in da se lahko Wii samo pod mizo skrije. Kakšen je pa kaj Move pa nevem ampak kot sem že napisal, dvomim, da je lahko bolj lesen kot Wii.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Move je malenkost boljši kot WII, ampak spet nič posebnega. Upam, da bo kinect kaj boljši.

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Jaz sem sprobal zadevo mislim da je problem predvsem v igricah
smile-1.gif
recimo športne igrice so malenkost višje kot WII.
Kinect adventures pa dejansko vidiš kako kamera 95% ujema tvoje gibe in jih prenese v igrico fajn zadeva jo bom kupil menda tam okoli 11.11.2010.

Lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.815
113
40
MB
sem testiral v ponedeljek izdatno kinect, mene je prepričalo, čisto druga izkušnja kot wii
grin1.gif

to sta prišla ena dva pubeca probat, boljše da tisti videji ko smo igrali odbojko na dva niso javni
grin1.gif

aja pa ta demo enota bi naj bla preproduction ... tak da še ni to to

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Tale kinect izgleda dobro. Imel sem Wii-ja, ampak sem bil precej razočaran. Vse kar smo igrali je bowling, kakšne bolj resne igre so praktično nočna mora za igrat na tistih kontrolah.

Motion kontrolerji gor ali dol, oldschool igralni plošček je najboljši pripomoček!