Kam na prvi zmenek?

casio

Fizikalc
19. nov 2014
538
29
28
Lepo je videti, da te toliko ljudi spremlja kaj se bo zgodilo
cheer.gif

Ja nič še 7 ur manjka. Ravno sem od frizerja, da ne bom zgledal kot bedanec in zlikal sem si srajco
aplauz.gif
Živčen pa nisem čisto nič

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Neee, še celih 7 ur
cry12bpy.gif

Pa kdo bo vzdržal to napetost?!?

Sicer pa lepo, da si se opicanil.
cool-1.gif
Upam, da si umil tudi luleka, če bo treba zagulit.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Lepo je videti, da te toliko ljudi spremlja kaj se bo zgodilo
cheer.gif

Ja nič še 7 ur manjka. Ravno sem od frizerja, da ne bom zgledal kot bedanec in zlikal sem si srajco
aplauz.gif
Živčen pa nisem čisto nič

nekdo ti je že povedal da si moraš jajca pobrit, tega ne pozabit. Pa glej da se ne boš pregrobo bril, ker ni lepšega kot desc s pobritimi mozolji in pordečeno kožo po obrazu.

a knjigo o ženski anatomiji si že dal še enkrat čez? remember, bradavičke moraš vrtet v clockwise, ne anti-clockwise smeri. Grickaš jih lahko samo s kočniki, ne s sekalci!

casio

Fizikalc
19. nov 2014
538
29
28
Ravno sem dobil sms, da žal ne more iti zaradi družinskih težav. Nevem ali se naj smejem ali jokam. 8 strani teme je šlo v nič. Grem na pivo zdaj ..

casio

Fizikalc
19. nov 2014
538
29
28
Moram priznat, da sem žalosten, ker sem mislil, da se bom z večer imel z nekom fajn pol pa tole. Nikamor ne greva ko jo jebe. Neverjamem veš, da bi našla.

Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo). Umrl bom sam očitno, premoženje pa skobčevki pustil

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Moram priznat, da sem žalosten, ker sem mislil, da se bom z večer imel z nekom fajn pol pa tole. Nikamor ne greva ko jo jebe. Neverjamem veš, da bi našla.

Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo). Umrl bom sam očitno, premoženje pa skobčevki pustil

Kolk si pa ti star, da imaš premoženje?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ravno sem dobil sms, da žal ne more iti zaradi družinskih težav. Nevem ali se naj smejem ali jokam. 8 strani teme je šlo v nič. Grem na pivo zdaj ..

Ja kaj boš pa zdaj, ravno srajco si si pobril in jajca zlikal. To ne sme v nič --> www.andiamo.at

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:

Ja kaj boš pa zdaj, ravno srajco si si pobril in jajca zlikal. To ne sme v nič --> www.andiamo.at

Za tja se pa ni treba rihtat.... samo ojre.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo).

K*rac so zasedene. Delajo se, da so, da ne izpadejo preveč dosegljive. Najprej se delajo nedosegljive ker upajo, da ji bo tip še 3x rekel za pijačo in se ji bo fajn zdelo, da se trudi okrog nje, pol pa so jezne, ko je tip ne jebe pet posto.

Pusti jo zdaj par dni. Nič ji več ne piši. Če bo hotla bo sama napisala. Če se ne bo nič oglasla, pa jo ti kontaktiraj čez par dni in jo malo povprašaj, če so se uredile družinske zadeve. S tem boš izpadel normalen, ker si jo pustil pa dni, da lahko uredi družinske zadeve, po drugi strani pa boš deloval skrben, ker te pa še vseeno zanima kak je ona in če je vse vredu.

Če boš videl, da so stvari že porihtane on pa še vedno išče izgovore zakaj ne more na pijačo, jo enostavno odpikaj. Počasi zaključi pogovor in se ji več ne oglašaj.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
casio, če se ta punca v soboto ne bo predala pa lahko poskusiš še s kako alterjevko. Večina njih pade že kar na prvem zmenku.
shocked-1.gif

Imena prosim!
cool-1.gif
kaj pa tebe brigajo imena? a gospa poštarjeva ne obstaja? al je samo suša?
evil.gif