Citat:
Uporabnik casio pravi:
Lepo je videti, da te toliko ljudi spremlja kaj se bo zgodilo
Ja nič še 7 ur manjka. Ravno sem od frizerja, da ne bom zgledal kot bedanec in zlikal sem si srajcoŽivčen pa nisem čisto nič
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zmenki no, hallo, pa kdo to se dela?
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ravno sem dobil sms, da žal ne more iti zaradi družinskih težav. Nevem ali se naj smejem ali jokam. 8 strani teme je šlo v nič. Grem na pivo zdaj ..
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Moram priznat, da sem žalosten, ker sem mislil, da se bom z večer imel z nekom fajn pol pa tole. Nikamor ne greva ko jo jebe. Neverjamem veš, da bi našla.
Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo). Umrl bom sam očitno, premoženje pa skobčevki pustil
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ravno sem dobil sms, da žal ne more iti zaradi družinskih težav. Nevem ali se naj smejem ali jokam. 8 strani teme je šlo v nič. Grem na pivo zdaj ..
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ja kaj boš pa zdaj, ravno srajco si si pobril in jajca zlikal. To ne sme v nič --> www.andiamo.at
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zmenki no, hallo, pa kdo to se dela?
zarad takih tupih razmislanj smo tam ko smo.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zadnje čase opažam, da sploh ni nobena več resna in vse so 24ur na dan zasedene z nečim(vsaj tako pravjo).
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
casio, če se ta punca v soboto ne bo predala pa lahko poskusiš še s kako alterjevko. Večina njih pade že kar na prvem zmenku.
kaj pa tebe brigajo imena? a gospa poštarjeva ne obstaja? al je samo suša?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
casio, če se ta punca v soboto ne bo predala pa lahko poskusiš še s kako alterjevko. Večina njih pade že kar na prvem zmenku.
Imena prosim!