Mogu bi rect, da ti tut nisi za resno, da sta loh sam fuckfriends....pa bi namakal. Yeah well....
Brez friend-zone ne moreta biti fuck-friends. Vem, da osnovna logika in Alter nimata dosti skupnega, ampak takšne stvari so jasne tudi slepim.Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Mogu bi rect, da ti tut nisi za resno, da sta loh sam fuckfriends....pa bi namakal. Yeah well....
Pravzaprav je ravno obratno: ko sta hkrati FZ&FF - potem sta par.Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Brez friend-zone ne moreta biti fuck-friends. Vem, da osnovna logika in Alter nimata dosti skupnega, ampak takšne stvari so jasne tudi slepim.Citat:
Če pa želiš reči kaj o meni pa naj te potolažim - vse kar si lahko predstavljaš najslabšega o meni je res, ne glede na temo.
Citat:
Če pa želiš reči kaj o meni pa naj te potolažim - vse kar si lahko predstavljaš najslabšega o meni je res, ne glede na temo.
Citat:
0.38
NUMBER OF PEOPLE PERFECT FOR YOU
Ne, v korektnih primerih ni obratno. Če je obratno, potem govorimo o posilstvu, po katerem pa se o prijateljstvu lahko le še sanja.Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Pravzaprav je ravno obratnoCitat:
Brez friend-zone ne moreta biti fuck-friends. Vem, da osnovna logika in Alter nimata dosti skupnega, ampak takšne stvari so jasne tudi slepim.
Ja, ne se pretvarjat. Pri koncu prvega zmenka ji reci: "Ljubim svojega mačka, tebe pa hočem poonegavit." Njen odgovor ti bo takoj povedal pri čem si.Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
bognedej izrekel "Ljubim te"
kaj če reče 100€ za pol ure je dobro al slabo?Citat:
Ja, ne se pretvarjat. Pri koncu prvega zmenka ji reci: "Ljubim svojega mačka, tebe pa hočem poonegavit." Njen odgovor ti bo takoj povedal pri čem si.Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj če reče 100€ za pol ure je dobro al slabo?Citat:
Citat:
Uporabnik midi pravi:
jst sm bejbi s katero sva šmirala reku d nočm met nbene zveze..ona je tt to rekla...čez dva dni sva že skakala drug po drugm...sam morš ji dt vedt d ti ni mar za njo...pa vendar jo tko na kufe peleš..pa pol sama hoče več...no trajalu je 3 mesce pol je pa najdla naslednjega kni hotla met veze...men je blo kul njej tutna kufetke pa še zdj hodva k sva ratala orenk frenda