Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zakaj bi zahteval povrnitev stroškov? Nasveti mi bodo drugič prav prišli oz. nekomu drugemu, ki je izgubljen
Aha, gel je vsrku vase.Citat:
Uporabnik Vegeta pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zakaj bi zahteval povrnitev stroškov? Nasveti mi bodo drugič prav prišli oz. nekomu drugemu, ki je izgubljen
Tok izgubljenega pa že dooolg ne
Dobr da ti je textala sporočilo da se ti ni zgodl kokr enmu prjatlu k je bil zmenjen z bejbo pa ga je zadno minuto skenslala, a pred tem je nek gel vsrku vase pa se mu je dvignu do amena in si ga je kr 4x na roke metu...
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zmenek se je zgodil Nalašč nisem povedal, da se je prestavil na včeraj hehe
Smeha polno, punca ful dobrega srca, lepa za znoret itd. sami + skratkaZgodilo se je v Ljubljani in je trajal vsega skupaj 3 ure, ker se ni nobenemu od naju mudilo domov. Je bil pa šok bolj proti koncu, ko mi je rekla, da je ravno končala 3 letno zvezo in noče začeti novo, dobivava se pa še zmeraj lahko in naj ji ne zamerim saj nisem prvi, ki mu je to rekla :/ Živa jeba torej. Kakšen nasvet?
Nasvet? Naslov te teme je: "Kam na prvi zmenek?" Če nisi časovni potnik, potem je ta debata zaključena.Citat:
Uporabnik casio pravi:
Zmenek se je zgodil
Kakšen nasvet?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ma ona rabi enga da jo posluša vozi na kavice itd za ostale zadeve, pa ti nisi pravi.
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Je bil pa šok bolj proti koncu, ko mi je rekla, da je ravno končala 3 letno zvezo in noče začeti novo, dobivava se pa še zmeraj lahko in naj ji ne zamerim saj nisem prvi, ki mu je to rekla :/ Živa jeba torej. Kakšen nasvet?